Crypto-Prijzen.nl

Moet u OKB kopen na de toewijzing van het OKEx fonds?

Moet u OKB kopen na de toewijzing van het OKEx fonds?

OKEx OKB/USD is een beurs voor spot, derivaten en cryptocurrency.

Het OKB token is het native token van OKEx, dat kortingen biedt op de handelskosten.

De toewijzing van $100 miljoen aan fondsen in Azië als katalysator voor groei

OKEx heeft een fonds van $ 100 miljoen opgericht om geavanceerde technologieën en blockchain mogelijkheden binnen de regio te brengen.

Verder zal OKEx vanaf begin november het jaarlijkse Satoshi Month evenement vieren om de grondlegger van cryptocurrency, Satoshi Nakamoto, te herdenken.

Bovendien zal de cryptobeurs hoogwaardige projecten met een groot potentieel ondersteunen via het OKEx Blockdream Ventures-fonds.

De CEO van OKEx, Netero Dai, zei dat ze op weg zijn naar de volgende industriële revolutie, waarbij gemeenschappen en infrastructuur belangrijke elementen zijn.

Moet u OKB kopen?

Op 1 november had OKB een waarde van $ 21,37.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan in oktober doornemen.

De hoogste waarde ooit van het OKB token vond plaats op 3 mei, toen het token een waarde van $ 44,01 had.

Dit geeft ons een indicatie dat op zijn ATH het OKB token $ 22,64 of 105% hoger in waarde was dan zijn punt op 1 november.

Het laagste punt van waarde in oktober vond plaats op 13 oktober, toen het token daalde tot een waarde van $ 15,16.

Het hoogste punt van oktober was op 22 oktober, toen de token een waarde van $ 28,83 bereikte.

Dit betekent dat de token gedurende de periode van 13 oktober tot 22 oktober in waarde is gestegen met $ 13,67 of met 90%.

Van 22 oktober tot 1 november daalde het token echter met $ 7,46 of 25%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag OKB in de afgelopen zeven dagen $ 13,09 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag OKB in diezelfde periode $ 3,19 miljoen aan totale instroom van beurzen en $ 6,73 miljoen aan totale uitstroom van beurzen.

Met dit alles gezegd, zou november een potentiële waardestijging kunnen betekenen voor de OKEx beurs en, op zijn beurt, het OKB token, vooral met zijn investeringsfonds van $ 100 miljoen voor de vooruitgang van blockchain-technologie in Azië.

Wat de groei betreft, kunnen we verwachten dat het eind november 15% in waarde zal stijgen tot $ 24,57. Als het token echter onder de $ 20 daalt, is het misschien de moeite waard om te heroverwegen.

The post Moet u OKB kopen na de toewijzing van het OKEx fonds? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*