Crypto-Prijzen.nl

Moet u nu investeren in de 0x Token? Hier is mijn prijsvoorspelling

Moet u nu investeren in de 0x Token? Hier is mijn prijsvoorspelling

0x ZRX/USD biedt een infrastructuurprotocol dat gebruikers de mogelijkheid geeft om ERC20 tokens naast andere activa op de Ethereum blockchain te verhandelen, zonder afhankelijk te zijn van gecentraliseerde tussenpersonen.

Het kopen van de 0x token in juli zou een slim idee zijn, aangezien recente katalysatoren die zich de afgelopen weken hebben afgespeeld, het langetermijn potentieel ervan ondersteunen.

0x katalysatoren voor groei

Op 11 juni zagen we een aankondiging waarin 0x en Polygon aankondigden dat ze $ 10,5 miljoen zouden financieren om 1 miljoen nieuwe gebruikers aan boord te krijgen.

Op 2 juli kondigde 0x ondersteuning aan voor de Kyber Network DMM liquiditeit op het Polygon Network. Slechts vijf dagen later kondigde 0x aan dat de 0x API ShibaSwap liquiditeit op het Ethereum netwerk ondersteunt.

Dit laat zien dat 0x zich nog steeds inzet voor het toevoegen van ondersteuning voor verschillende nieuwe cryptocurrencies.

Aan de hand van deze informatie kunnen we beoordelen dat deze updates zullen zorgen voor een hogere vraag en een grotere bruikbaarheid van het ZRX token. Door de toegenomen vraag zal de prijs zeker stijgen, en dit is duidelijk te zien aan de recente stijging van 10%.

Moet u nu investeren in 0x (ZRX)?

Op 7 juli was de prijs van 0x (ZRX) $ 0,78.

Een dag eerder was het $ 0,69. Als zodanig zien we een waardestijging van ongeveer 10%, wat behoorlijk indrukwekkend is.

Als we naar juni als geheel kijken om te zien hoe ver de waarde van 0x (ZRX) kan stijgen of dalen, kunnen we zien dat het op 3 juni zelfs $ 1,20 steeg, terwijl het op 22 juni daalde tot $ 0,55.

Dit geeft ons een duidelijk perspectief over hoe hoog of hoe laag het token het potentieel heeft om in de nabije toekomst te verschuiven.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag het ZRX token de afgelopen 7 dagen een totale beursinstroom van $ 8,03 miljoen.

0x zag ook $ 41,85 miljoen aan transacties van meer dan $ 100K in de afgelopen 7 dagen.

Deze gegevens laten ons duidelijk zien dat er veel activiteit is op het 0x netwerk, en dit zal ongetwijfeld toenemen naarmate het team zijn doel nastreeft om de komende maanden 1 miljoen nieuwe gebruikers aan boord te krijgen.

Als zodanig kunnen we realistisch verwachten dat de waarde van 0x eind juli tot $ 1 zal stijgen en mogelijk tegen het einde van 2021 de $ 2 zal bereiken.

Dit maakt de ZRX een waardevolle investering voor een prijs van $ 0,78.

The post Moet u nu investeren in de 0x Token? Hier is mijn prijsvoorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*