Crypto-Prijzen.nl

Moet u nu investeren in Bitcoin (BTC)? Hier is mijn prijsvoorspelling

Moet u nu investeren in Bitcoin (BTC)? Hier is mijn prijsvoorspelling

Bitcoin BTC/USD is de laatste tijd in het nieuws vanwege de schommelingen en Chinese regelgeving.

Het feit hier is dat Bitcoin verreweg de grootste en meest waardevolle cryptocurrency is die er is, en als zodanig zal het altijd de belangrijkste boosdoener zijn in de aandacht van de kranten.

Als dat het geval is, heeft dit Bitcoin er niet echt van weerhouden om aan de top te blijven, en in feite is het de laatste tijd zelfs gegroeid in termen van waarde.

Bitcoin controverse en ontwikkelingen

Na de aankondiging van Bitcoin over de Taproot upgrade, zagen we veel hype rond het token, maar het is sinds mei in waarde gedaald, toen het rond de $ 50.000 cirkelde.

Als dat het geval is, heeft Bitcoin nu misschien meer dan ooit het potentieel om weer op die ladder te beklimmen.

Op 5 juli zagen we dat Mercado Bitcoin de eerste crypto unicorn van Brazilië werd. Het haalde $ 200 miljoen op van Softbank Latin America Fund. Dit bevestigde de Braziliaanse cryptocurrency beurs Mercado Bitcoin als de nieuwste unicorn van het land.

Mercado Bitcoin heeft veel middelen ingezet om zijn marktaandeel in de regio te verdedigen en als zodanig zijn ze van plan zijn bereik in Latijns-Amerika uit te breiden.

Mercado Bitcoin directeur Fabricio Tota vertelde Invezz in een interview dat het van plan is om bedrijven met een sterke aanwezigheid op buitenlandse markten over te nemen, terwijl het ook in andere landen openstaat om “van nul te beginnen”. Dit zou zich moeten vertalen in een nieuwe vraag naar ’s werelds meest herkenbare cryptocurrency in landen waar de vraag voorheen niet bestond.

Is het de moeite waard om in Bitcoin (BTC) te investeren?

Op 6 juli was Bitcoin (BTC) $ 34.177 waard.

Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft Bitcoin een totale instroom van $ 5,19 miljard gehad, terwijl transacties met een waarde van meer dan $ 100.000 de afgelopen zeven dagen in totaal $ 110,34 miljard bedroegen.

Als we heel juni als referentiepunt bekijken, kunnen we zien dat Bitcoin op 14 juni tot $ 40.704 klom en tot $ 30.089 op 22 juni.

Dit geeft ons een duidelijk perspectief over hoe ver Bitcoin kan klimmen of dalen vanaf het recente gebruik.

Dat gezegd hebbende, kunnen we in november verwachten dat de prijs van Bitcoin opnieuw tot $ 40.000 zal stijgen vanwege het feit dat de Taproot update van kracht wordt.

Deze upgrade zorgt voor meer transactieprivacy, efficiëntie en ontgrendeling van slimme contractfunctionaliteit.

In feite, tegen de huidige prijs van $ 34.177, zou Bitcoin op de best mogelijke plaats kunnen zijn als het erom gaat het te overwegen voor een langetermijn investering.

Dit komt door het feit dat het waarschijnlijk de meest gewaardeerde cryptocurrency zal blijven en de laatste update zijn voorsprong op rivaliserende munten zou kunnen versterken.

Er zijn ook tal van nieuwe beurzen die specifiek worden ontwikkeld om Bitcoin te kunnen verhandelen, en als zodanig zal dit de vraag naar BTC vergroten.

Hoe meer vraag BTC heeft, hoe hoger de waarde ervan zal worden. Dit maakt BTC een waardevolle investering in juli.

The post Moet u nu investeren in Bitcoin (BTC)? Hier is mijn prijsvoorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*