Crypto-Prijzen.nl

Moet u, na de recente ATH, Dusk Network (DUSK) kopen?

Moet u, na de recente ATH, Dusk Network (DUSK) kopen?

Dusk Network DUSK/USD is een blockchain die speciaal is gemaakt om programmeerbare en vertrouwelijke effecten mogelijk te maken, die worden aangedreven door nulkennisbewijzen en een nieuw op Private PoS extractie gebaseerd consensusprotocol.

Dusk Network is een Layer 1 blockchain die de Confidential Security Contract (XSC) standaard aanstuurt, die native vertrouwelijke slimme contracten ondersteunt.

Dusk Netwerk ontwikkeling als katalysator voor groei

Op 7 december bracht Dusk Network hun tweede halfjaarlijkse rapport van 2021 uit via hun officiële Twitter pagina.

Daarin bespraken ze de exclusieve aankondiging van subsidies die ze hebben ontvangen, schijnwerpers op baanbrekende technologieën, geselecteerde ontwikkelingen die zich in de afgelopen zes maanden hebben voorgedaan, evenals hun financiële gegevens, naast een tijdlijn voor hun aanstaande Testnet.

Vervolgens hebben we op 8 december een prijsanalyse uitgevoerd op DUSK na zijn plotselinge waardestijging destijds.

Op 21 december zagen we ook de lancering van de DUSK liquiditeitspool op Bancor, waardoor gebruikers DUSK konden verhandelen tegen elk ander beschikbaar paar of eenzijdige liquiditeit konden toevoegen waarmee ze vergoedingen konden verdienen met onmiddellijke bescherming tegen permanent verlies.

Een ander belangrijk punt van aantrekkingskracht van het Dusk Network is het feit dat het gebruik maakt van PLONK, het zero-knowledge proof-systeem.

Ze hebben ook ontwikkelingen doorgevoerd om voort te bouwen op bestaande Layer 2 primitieven, zoals zk Rollups, zk^2 Rollups, zk Plasma en andere.

Dusk Network (DUSK) kopen?

Op 23 december had Dusk Network (DUSK) een waarde van $ 0,6816.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor het DUSK token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand doornemen.

In termen van de hoogste waarde ooit van de DUSK-token, was het op 22 december toen de token een waarde van $0,7378 bereikte. Hier kunnen we zien dat op het ATH-waardepunt het token $ 0,0562 hoger in waarde was of met 8%.

Wanneer we echter de prestaties van het token in november bekijken, kunnen we zien dat het token op 2 november zijn laagste waarde had op $ 0,1682.

Het hoogste punt van waarde was echter op 15 november, toen het token steeg tot een waarde van $ 0,406.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 0.2378 of met 141%.

Vanaf het waardepunt op 15 november tot het huidige waardepunt op 23 december, kunnen we zien dat het token met $ 0,2756 extra is gegroeid of met 67%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag DUSK de afgelopen zeven dagen $ 7,93 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het $ 4,77 miljoen aan totale instroom van beurzen, evenals $ 5,35 miljoen aan totale uitstroom van beurzen.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat DUSK eind december een waarde van $ 0,75 zal bereiken, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Moet u, na de recente ATH, Dusk Network (DUSK) kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*