Crypto-Prijzen.nl

Moet u MATIC kopen nadat Polygon $450 miljoen heeft opgehaald?

Moet u MATIC kopen nadat Polygon $450 miljoen heeft opgehaald?

Polygon MATIC/USD is een Layer 2 schaaloplossing die naast de Ethereum blockchain draait en bedoeld is om snelle transacties en lage kosten mogelijk te maken.

Het native cryptocurrency token dat het Polygon netwerk aandrijft, staat bekend als MATIC en is een token dat wordt gebruikt voor vergoedingen, staking en andere doeleinden.

De verhoging van $450 miljoen als katalysator voor groei

Op 4 februari hebben we de historische samenwerking van Polygon met de NFL besproken, waarbij elke bezoeker van de Super Bowl LVI een gratis NFT krijgt om hun ervaring te herdenken.

Polygon kondigde aan dat ze op maandag 7 februari $ 450 miljoen hebben opgehaald in een fondsenwervingsronde die werd geleid door Sequoia Capital India, met deelname van meer dan 40 kapitaalfirma’s.

Met dit geld kan het Polygon team Ethereum helpen opschalen en de massale acceptatie van alle Web3 applicaties versterken.

Andere deelnemers aan deze financieringsronde van $ 450 miljoen waren Galaxy Digital, Galaxy Interactive, Softbank Vision Fund 2, Tiger Global en Republic Capital.

Deze inzamelingsactie markeert de eerste grote Polygon financieringsronde sinds 2017, en de native cryptocurrency token van het project, MATIC, is momenteel de 15e grootste token in termen van marktkapitalisatie.

Deze inzamelingsactie zal waarschijnlijk bijdragen aan de verdere groei van het MATIC token.

Moet u Polygon (MATIC) kopen?

Op 8 februari 2022 had Polygon (MATIC) een waarde van $ 1,91.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit eigenlijk is voor de MATIC cryptocurrency token, zullen we de hoogste waarde aller tijden bekijken, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

Wanneer we de hoogste waarde ooit bekijken, was Polygon (MATIC) op 27 december 2021 $ 2,92 waard. Dit betekent dat de token op zijn ATH $ 1,01 hoger in waarde was of met 53%.

Rekening houdend met de prestaties van vorige maand, zag Polygon (MATIC) zijn hoogste punt op 1 januari 2022, toen het een waarde had van $ 2,58.

Het laagste waardepunt van het token was echter op 24 januari, toen het daalde tot een waarde van $ 1,32. Dit geeft ons een indicatie dat de token van 1 januari tot 24 januari in waarde is gedaald met $ 1,26 of met 48%.

Van 24 januari tot 8 februari is de token echter in waarde gestegen met $ 0,59 of met 44%.

Met dat in gedachten kan het MATIC token eind maart 2022 $ 2,5 bereiken, waardoor het een solide aankoop is.

La notizia Moet u MATIC kopen nadat Polygon $450 miljoen heeft opgehaald? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*