Crypto-Prijzen.nl

Moet u MANA kopen nadat JP Morgan de metaverse betreedt?

Moet u MANA kopen nadat JP Morgan de metaverse betreedt?

Decentraland MANA/USD is een virtual reality platform dat draait op de Ethereum blockchain.

MANA is het native cryptocurrency token dat Decentraland aandrijft en kan worden gebruikt om te betalen voor virtuele percelen, maar ook voor goederen en diensten in de wereld.

Opening ‘Onyx Lounge’ als katalysator voor groei

Op dinsdag 15 februari opende JP Morgan wat zij de “Onyx Lounge” noemen in de metaverse.

Dit is een virtuele lounge binnen de blockchain gebaseerde wereld van Decentraland.

Er zijn talloze meldingen geweest van gebruikers op Twitter die de Onyx Lounge hebben meegemaakt, waar ze opmerkten dat ze een foto van CEO Jamie Dimon zagen, evenals een loerende tijger.

Het bedrijf publiceerde zelfs een paper waarin ze de mogelijkheden uitlegden die door hen binnen de metaverse zullen worden verkend.

In dit rapport legt JP Morgan uit dat ze in de virtuele wereld als een bank kunnen opereren, net zoals ze dat in de echte wereld doen, gezien het feit dat virtuele werelden binnen de metaverse hun eigen bevolking, BBP en valuta hebben.

In ieder geval zal dit zowel het nut als het gebruik van het cryptocurrency token Decentraland (MANA) een boost geven, wat zal leiden tot een waardestijging.

Moet u Decentraland (MANA) kopen?

Op 16 februari 2022 had Decentraland (MANA) een waarde van $ 3,32.

Om een beter beeld te krijgen van wat dit waardepunt werkelijk vertegenwoordigt voor de MANA cryptocurrency, zullen we de hoogste waarde aller tijden van het token bespreken naast de prestaties die het de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde ooit van de Decentraland (MANA) token was op 25 november 2021, toen de token een waarde van $ 5,85 bereikte. Dit toont aan dat het token op zijn ATH $ 2,53 hoger in waarde was of met 76%.

Als we de prestaties van het Decentraland (MANA) token in de afgelopen maand bekijken, kunnen we zien dat het hoogste punt op 7 januari was, toen het een waarde van $ 3,39 bereikte.

De laagste waarde van het token was op 22 januari, toen het daalde tot $ 1,83. Hier kunnen we zien dat van 7 januari tot 22 januari de MANA token in waarde is gedaald met $ 1,56 of met 46%.

Van 22 januari tot 16 februari zag de token echter een waardestijging van $ 1,49 of met 81%.

Met dat in gedachten kunnen we verwachten dat MANA eind maart 2022 een waarde van $ 4 zal bereiken.

La notizia Moet u MANA kopen nadat JP Morgan de metaverse betreedt? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*