Crypto-Prijzen.nl

Moet u Litecoin kopen nu gebruikers hiermee DeFi tokens, slimme contracten, NFT’s en stablecoins kunnen maken?

Moet u Litecoin kopen nu gebruikers hiermee DeFi tokens, slimme contracten, NFT’s en stablecoins kunnen maken?

Litecoin LTC/USD werd oorspronkelijk uitgebracht in 2011 en was een fork van Bitcoin, waar het de verwerkingstijd verminderde tot 2,5 minuten in vergelijking met de 10 minuten die Bitcoin bood. Deze toename in bevestigings- en transactietijd maakte het een aantrekkelijke optie voor veel eigenaren van cryptocurrency.

De OmniLite implementatie als katalysator voor groei

Op 7 september werd OmniLite uitgebracht, waarmee gebruikers tokens kunnen maken op het Litecoin netwerk.

OmniLite is gebaseerd op het eerdere Omni Protocol, dat bekend stond als Mastercoin. Het was een secundaire laag op de Bitcoin blockchain, waar Bitcoin gebruikers de mogelijkheid kregen om aangepaste tokens te maken.

Ontwikkeld door Omni en Litecoin ontwikkelaar Loshan, samen met de hulp van de Omni Foundation, is OmniLite een poging om gebruikers in staat te stellen activa te creëren en te beheren op de Litecoin Blockchain.

OmniLite zal OP_RETURN gebruiken om tokentransacties op de Litecoin blockchain vast te leggen en ondersteunt de portemonnee modus via Litecoin Omni, dat momenteel beschikbaar is voor Windows, Linux en macOS.

Daarnaast is ook de Application Programming Interface (API) beschikbaar.

Moet u Litecoin (LTC) kopen?

Op 8 september had Litecoin (LTC) een waarde van $ 178,35.

Als indicatie van de waarde die het momenteel heeft, zullen we de prestaties in augustus bespreken, evenals de hoogste waarde ooit.

Als het gaat om zijn hoogste waarde ooit, vond het plaats op 10 mei, waar het token een waarde van $ 410,26 bereikte.

Hier kunnen we zien dat de hoogste waarde ooit $ 231,91 hoger of 130% hoger was.

Nu we het hoogste waardepunt hebben, laten we eens kijken naar de recente prestaties.

Het laagste punt van LTC was op 4 augustus, waar de token zakte naar $136,56. Het hoogste punt van LTC was op 23 augustus, waar de token zijn waarde verhoogde naar $ 190,32. Hier kunnen we duidelijk zien dat de prijs met $ 53,76 of 39% is gestegen.

Het recente hoogste punt van LTC was op 6 september, waar de waarde opliep tot $231,33. Dit maakte het 21% hoger in waarde dan op 23 augustus en 30% hoger dan de waarde op 8 september.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Litecoin (LTC) in de afgelopen zeven dagen $ 9,75 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag Litecoin 4,03 miljoen adressen als zijn gemiddelde over 30 dagen, met als hoogste 4,12 miljoen en de laagste op 3,92 miljoen.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het Litecoin token eind september zal groeien tot $197, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Moet u Litecoin kopen nu gebruikers hiermee DeFi tokens, slimme contracten, NFT’s en stablecoins kunnen maken? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*