Crypto-Prijzen.nl

Moet u KuCoin kopen na hun push voor een groen initiatief?

Moet u KuCoin kopen na hun push voor een groen initiatief?

KuCoin KCS/USD is een populaire cryptocurrency beurs die in 2017 is gelanceerd en een veelvoud aan cryptocurrencies biedt.

Het biedt een hoog beveiligingsniveau, een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan cryptodiensten, zoals marge- en futureshandel, een ingebouwde P2P beurs en crypto aankoopopties voor creditcards of betaalpassen.

Het groene initiatief als katalysator voor groei

De KuCoin Crypto beurs kondigde aan dat ze een mijnbouwpool zouden lanceren met de bedoeling inkomsten te verschaffen aan Proof-of-Work (PoW) mijnwerkers wanneer ze hun rigs integreren.

Dit is een product waarmee miners kunnen bijdragen aan Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH) en beloningen kunnen delen.

Mijnwerkers moeten de vereiste hardware zelf installeren en uitvoeren als ze lid willen worden van deze pool, en KuCoin beweert dat het uiteindelijk ook cloud mining services zal bieden.

Hun CEO, Johnny Lyu, beweert dat de pool mijnwerkers zal belonen die duurzame oplossingen gebruiken, wat betekent dat degenen die mijnbouw met hernieuwbare energie toegang krijgen tot een korting op de vergoedingen.

Dit toont een geleidelijke verschuiving en verhoging naar schoner energieverbruik.

Moet u KuCoin Token (KCS) kopen?

Op 27 augustus was KuCoin Token (KCS) $ 12,35 waard.

Om deze prijs en potentiële groei te evalueren, zullen we het hoogste punt ooit analyseren en de waarde vergelijken met de prestaties in juli.

De KuCoin Token (KCS) had zijn hoogste waarde ooit op 10 januari 2018, met een waarde van $20,17. Deze waarde was 63% hoger dan de waarde op 27 augustus.

KCS begon laag in juli, met een waarde van $ 6,97 op 2 juli, waarmee dit het laagste punt was in termen van waarde die de token in juli had.

Binnen een paar dagen, op 7 juli, klom het naar $ 14,74, het hoogste punt van de maand. Dit was een stijging van 111%.

De waarde daalde op 8 juli naar $ 10,72 en klom vervolgens terug naar $ 14,21 op 12 juli. Dit was een waardestijging van 32% van 8 juli tot 12 juli. Volgens gegevens van IntoTheBlock zag KuCoin Token (KCS) een 30-daagse gemiddeld 62.540 adressen

Verder waren er 49.310 adressen in the money, ofwel 78,92%.

Met dit groene initiatief en mijnwerkers die een verlaging van de vergoedingen krijgen, kunnen we mogelijk een toenemend gebruik van de KuCoin beurs en de KuCoin Token zien, waardoor de prijs eind september zou kunnen stijgen naar $ 16,67.

The post Moet u KuCoin kopen na hun push voor een groen initiatief? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*