Crypto-Prijzen.nl

Moet u KSM kopen na de pullback op dinsdag?

Moet u KSM kopen na de pullback op dinsdag?

Kusama (KSM/USD) daalde dinsdag met meer dan 3%, hoewel de meeste andere valuta’s groen werden verhandeld. KSM steeg vorige week met meer dan 13% en deze week zou de terugval kunnen zijn voordat het een nieuw record ooit bereikt. Moet u de dip in KSM kopen?

Een blik op de grafiek van dit jaar:

  • Na meerdere keren de weerstand op $ 385 te hebben getest, gaf KSM een sterke doorbraak op zondag en test nu het niveau van $ 385 op dinsdag opnieuw.
  • Als KSM boven de $ 385 kan blijven, zou in de komende weken een nieuwe all-time high moeten worden bereikt, aangezien de hertest alle valse doorbraakangst zal wegnemen.
  • Alvorens een long positie in te nemen, is het belangrijk dat beleggers wachten op een duidelijke ommekeer, omdat een vroege instap ertoe kan leiden dat beleggers verstrikt raken in een valse uitbraak.
  • Een ommekeer wordt verwacht rond de $ 386, beleggers kunnen een long positie nemen zodra KSM omkeert en zijn rally hervat.
  • Als een succesvolle hertest wordt gezien, zou in de komende weken een nieuw record moeten worden bereikt en beleggers kunnen ook kleine hoeveelheden aanhouden voor hogere doelen.
  • Als er getuige is van een storing, kan een stop-loss worden gehandhaafd op $ 360.

Is het tijd om KSM te kopen?

  • Dinsdag werd een bullish divergentie gevormd, wat wijst op een ommekeer, maar KSM zou nog steeds kunnen dalen tot het niveau van de vraagzone op $ 386, zodat beleggers in kleine delen kunnen beginnen.
  • KSM heeft ook een vraagzone van $ 390, het zou vanaf dat punt ook kunnen omkeren.

Conclusie

KSM maakt een perfecte structuur – een uitbraak met een hertest die beleggers een geweldig rendement zou kunnen opleveren. Desalniettemin moeten beleggers wachten op het juiste moment om binnen te komen en mogen ze niet binnenkomen zonder een duidelijke ommekeer, omdat ze verstrikt kunnen raken in een valse uitbraak. Beleggers kunnen een nieuwe recordhoogte verwachten zodra een duidelijke hertest wordt gezien.

The post Moet u KSM kopen na de pullback op dinsdag? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*