Crypto-Prijzen.nl

Moet u kopen of verkopen, nu de omzet van Paysafe in Q3 daalt?

Moet u kopen of verkopen, nu de omzet van Paysafe in Q3 daalt?

Paysafe Limited (NYSE: PSFE) aandelen daalden maandag met meer dan 13% na de aankondiging van de meest recente kwartaalresultaten. Het bedrijf rapporteerde omzet en winst voor het tweede kwartaal en versloeg daarmee de verwachtingen van analisten over de omzet. De omzetverwachtingen van Paysafe over het derde kwartaal bleven echter onder de verwachtingen, waardoor de aandelenkoers aanzienlijk daalde.

De omzet van het bedrijf in het tweede kwartaal groeide met 12,7% tot $ 384,34 miljoen en versloeg de consensus Street raming met $ 5,9 miljoen. De omzetverwachting voor het derde kwartaal van ongeveer $ 360 miljoen tot $ 375 miljoen bleef echter achter bij de consensusverwachting van $ 389,09 miljoen. Het bedrijf verwacht ook voor het hele jaar een omzet tussen de $ 1,53 miljard en $ 1,55 miljard, vergeleken met de Street raming van $ 1,55 miljard.

Moet u Paysafe aandelen kopen of verkopen in Q3 2021?

Vanuit een waarderingsperspectief worden Paysafe aandelen verhandeld tegen een steile koers-winstverhouding van 65,38, waardoor het aandeel duur is voor waardebeleggers. De koers-boekverhouding van 0,49 geeft echter aan dat het aandeel mogelijk ondergewaardeerd is. Daarnaast verwachten analisten dat de winst per aandeel van Paysafe volgend jaar met maar liefst 387,50% zal groeien, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor groeibeleggers.

Desalniettemin bestaat de kans dat het bedrijf niet zal voldoen aan de verwachtingen van analisten over de winst voor volgend jaar, aangezien de topline richtlijnen voor het derde kwartaal en het volledige jaar 2021 onder de verwachtingen liggen. Daarom is het misschien het beste om de prestaties in de komende kwartalen te controleren voordat u koopt.

Bron: TradingView

Technisch overzicht: Paysafe aandelen prijsvoorspelling voor augustus 2021

Technisch gezien lijken Paysafe aandelen te handelen binnen een dalende kanaalformatie in de intradag grafiek. De aandelenkoers is recentelijk dichter bij de oververkochte voorwaarden gedaald, maar moet de zone nog bereiken. Daarom zou het kunnen blijven dalen na de teleurstellende topline begeleiding van maandag.

Als zodanig kunnen beleggers zich richten op langdurige dalingen van ongeveer $ 7,56 of lager op $ 6,31. De belangrijkste weerstandsniveaus zijn $ 10,11 en $ 11,27.

Kortom: de reden om nu Paysafe aandelen te verkopen

Samengevat, hoewel Paysafe aandelen aanzienlijk zijn gedaald na een teleurstellend rapport, lijkt de neerwaartse beweging klaar te zijn om door te gaan te midden van een aanzienlijke bearish bias.

Bovendien lijkt de koers-winstverhouding van het bedrijf aanzienlijk steil voor waardebeleggers. Tegelijkertijd kan het ook niet voldoen aan de winstverwachtingen voor volgend jaar, nadat het zwakke omzetverwachtingen voor dit jaar had afgegeven.

The post Moet u kopen of verkopen, nu de omzet van Paysafe in Q3 daalt? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*