Crypto-Prijzen.nl

Moet u IOTA kopen na de lancering van de bètaversie van het slimme contract?

Moet u IOTA kopen na de lancering van de bètaversie van het slimme contract?

IOTA MIOTA/USD is een gedistribueerd grootboek dat geen blockchain is, maar een eigen technologie gebruikt die bekend staat als Tangle, een systeem van knooppunten die transacties bevestigen.

Het gebruikt een directe acyclische grafiek om transacties op te slaan in zijn grootboek, wat wordt gemotiveerd door mogelijk hogere schaalbaarheid ten opzichte van op blockchain gebaseerde gedistribueerde grootboeken.

De lancering van het slimme contract zonder kosten als katalysator voor groei

Op 22 oktober hebben we de IOTA aankondiging van de lancering van de Smart Contracts bèta besproken.

Dit markeerde de intrede van IOTA in Web3.

Met deze bètaversie van de IOTA Smart Contracts biedt IOTA nu programmeerbare slimme contracten op het IOTA 2.0 DevNet, inclusief vroege ondersteuning voor de Ethereum Virtual Machine (EVM) en slimme contracten die zijn geschreven in Rust, Go (TinyGo) en Solidity .

Het team werkt momenteel aan uitgebreide EVM ondersteuning, verdere optimalisatie en het overzetten van slimme contracten naar het IOTA mainnet.

Door de integratie van het Tokenization framework is dit alles bedoeld om een krachtige oplossing te bieden voor naadloze, betrouwbare en onfeilbare interoperabiliteit, evenals composability tussen slimme contracten op IOTA.

Deze update stelt ontwikkelaars ook in staat om hun eigen IOTA smart contracts uitvoeringskosten in te stellen, wat een dynamisch prijsmodel mogelijk maakt dat het verlagen van fess stimuleert, aangezien verschillende ketens kunnen strijden voor de uitvoering van smart contracts.

Daarnaast zijn er andere functies, zoals volledige netwerksharding, waarmee ontwikkelaars slimme contracten op de basislaag van genationaliseerde tokens kunnen inpakken en een hoge mate van interoperabiliteit mogelijk maken.

Moet u IOTA (MIOTA) kopen?

Op 25 oktober had het IOTA (MIOTA token een waarde van $1,3293.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort prijs dit is voor het token en hoeveel groeipotentieel het token heeft, zullen we het vergelijken met zijn hoogste waarde ooit en met zijn recente prestaties in september.

Het MIOTA token bereikte zijn hoogste waarde ooit op 19 december 2017, toen het een waarde had van $ 5,25.

Op zijn hoogste punt ooit was het token $ 3,9207 hoger in waarde of met 294%.

Op 5 september had de token zijn hoogste punt van de maand op $ 1,9916.

Het laagste punt van de maand was op 29 september, toen de token daalde tot een waarde van $ 1,0383. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 0,9533 of met 47%.

Dat gezegd hebbende, van 29 september tot 25 oktober is de token in waarde gestegen met $ 0,291 of met 28%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat IOTA (MIOTA) eind oktober een waarde van $ 1,5 bereikt.

The post Moet u IOTA kopen na de lancering van de bètaversie van het slimme contract? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*