Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in TRON nadat het ondersteuning heeft gekregen op CoinPayments?

Moet u investeren in TRON nadat het ondersteuning heeft gekregen op CoinPayments?

Tron TRX/USD is een blockchain opgericht door Justin Sun in 2017. CoinPayments is het wereldwijde crypto-betalingsgatewaybedrijf, dat zojuist een upgrade aan dit systeem heeft toegevoegd.

De TRC-20 token ondersteuning als katalysator voor groei

Op 31 augustus tweette Justin Sun dat hij Tpunk #3442 had gekocht voor 120 miljoen TRX, wat destijds gelijk was aan $ 10,5 miljoen, en het als een verzameling aan APENFT had geschonken.

Op 6 september hebben we de aankondiging tussen TRON en BitTorrent besproken om BitTorrent Chain te lanceren, wat weer een nieuwe stap in de richting van de groei van TRON betekende.

Vandaag heeft de digitale betalingsoplossing CoinPayments aangekondigd dat het ondersteuning heeft toegevoegd voor TRC-20 tokens, waar, met deze acceptatie, handelaren op TRC-20 gebaseerde USDT, USDC, TUSD en andere tokens op de TRON blockchain kunnen toevoegen.

Dit is een aankondiging die op 20 september heeft plaatsgevonden. Bovendien dicteerde de TRON Foundation haar basis voor het bouwen van een echt gedecentraliseerd internet sinds de lancering.

CryptoPayments is het platform waarmee gebruikers gemakkelijk meer dan 2.200 verschillende cryptocurrencies kunnen afhandelen, en de crypto-software is een realtime wereldwijd betalingsplatform met lage verwerkingskosten van slechts 0,5%. CryptoPayments maakt ook fiat-conversie mogelijk en heeft minder risico’s zonder terugboekingen.

Kan deze toevoeging de waarde van TRON (TRX) verhogen? Laten we het uitzoeken.

Moet u beleggen in TRON (TRX)?

Op 21 september had TRON (TRX) een waarde van $ 0,0951.

Om een beter beeld te krijgen van dit waardepunt, zullen we het vergelijken met zijn hoogste waarde ooit en met zijn prestaties in augustus, zodat we kunnen zien welke vooruitgang het heeft geboekt.

TRON’s hoogste punt ooit was op 5 januari 2018, met een waarde van $ 0,2316. Dit maakte de token $ 0,1365 hoger in waarde dan op 21 augustus, of 143% hoger.

Als het op het laagste punt aankomt, vond het plaats op 2 augustus, toen het token een waarde van $ 0,0624 had.

Het hoogste punt vond plaats op 16 augustus, toen de token een waarde had van $ 0,0957.

Hier zien we een indicatie dat de waarde van het token is gestegen met 53% of met $ 0,0333.

Met dit alles in gedachten heeft TRON (TRX) het potentieel om tegen eind september te stijgen tot $ 0,1188 met deze nieuwste toevoeging, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Moet u investeren in TRON nadat het ondersteuning heeft gekregen op CoinPayments? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*