Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in Polygon na de integratie van Mina Protocol?

Moet u investeren in Polygon na de integratie van Mina Protocol?

Polygon MATIC/USD is een Layer 2 schaaloplossing gebouwd voor Ethereum, die tot doel heeft de snelheid te verbeteren en tegelijkertijd de kosten van transacties binnen het netwerk te verlagen.

Dit wordt bereikt door het gebruik van zijketens die werken met off-chain berekeningen en veilig blijven via Proof-of-Stake (PoS) validators.

De integratie van het Mina Protocol als katalysator voor groei

Op 9 september kondigde Mina Protocol aan dat ze samenwerken met Polygon om ondersteuning voor het protocol op Polygon PoS te implementeren.

Deze brug is bedoeld om ontwikkelaars die gedecentraliseerde applicaties (dApps) bouwen op Polygon in staat te stellen te profiteren van privacy en verifieerbaarheid via Mina’s zs-SNARK gebaseerde protocol.

Het Mina protocol werd voorgesteld als ’s werelds kleinste blockchain omdat het slechts een paar kilobytes is in vergelijking met de 300 gigabyte blockchain van Ethereum.

Dit betekent dat het synchroniseren van het Mina netwerk eenvoudiger is voor de gemiddelde gebruiker en daardoor minimale hardware eisen vereist.

Hierdoor kan elke gebruiker een volledig Mina knooppunt rechtstreeks vanaf zijn smartphone uitvoeren.

Dat gezegd hebbende, wordt dit mogelijk gemaakt door het gebruik van zero-knowledge proofs, een privacygerichte vorm van cryptografie.

Vanwege het feit dat ontwikkelaars nu applicaties op Polygon kunnen bouwen door het gebruik van Mina’s recursieve zk-SNARK enabled applicaties of Snapps, kunnen we een verhoogd gebruik en als zodanig een grotere vraag naar het MATIC token verwachten.

Deze vraag zou de waarde van het token veel hoger kunnen duwen, dus laten we eens kijken of het een waardevolle investering is.

Bovendien kondigde Polygon vorige maand ook zijn plannen aan om een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te bouwen, wat ook de aandacht rond het MATIC token verhoogde.

Moet u investeren in Polygon (MATIC)?

Op 10 september had Polygon (MATIC) een waarde van $ 1,36.

Als we een solide analyse van het token willen maken, moeten we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en met de prestaties in augustus.

Als we kijken naar de hoogste waarde ooit van MATIC, vond deze plaats op 18 mei en bedroeg $ 2,62. De hoogste waarde aller tijden is 92% of $ 1,26 hoger in vergelijking met de waarde van 10 september.

Het laagste punt dat MATIC zag was op 4 augustus, waar het daalde tot een waarde van $ 1,01.

Ter vergelijking: het hoogste punt was op 21 augustus, waar het een waarde had van $ 1,69.

Hier zien we een waardestijging van 67% of $ 0,68.

Volgens gegevens van IntoTheBlock kunnen we zien dat MATIC de afgelopen zeven dagen $ 1,14 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000 zag.

Bovendien zag MATIC in de afgelopen zeven dagen $ 240,31 miljoen aan totale instroom van valuta en $ 200,48 miljoen aan totale uitstroom van valuta.

Met dit alles in gedachten, en door de Mina Protocol integratie, kunnen we verwachten dat de waarde van het MATIC token eind september zal stijgen tot $ 1,68, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Moet u investeren in Polygon na de integratie van Mina Protocol? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*