Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in Polygon (MATIC) voordat EIP-1559 wordt geactiveerd op het mainnet?

Moet u investeren in Polygon (MATIC) voordat EIP-1559 wordt geactiveerd op het mainnet?

Polygon MATIC/USD is een blockchain schaalbaarheidsplatform dat speciaal is ontwikkeld voor het verbinden en bouwen van blockchain netwerken die compatibel zijn met Ethereum.

Het maakt gebruik van het Plasma framework als een van de drijvende krachten achter de massale acceptatie van de technologie. Polygon heeft zijn eigen implementatie van Plasma, bekend als Polygon Plasma Chains.

EIP-1559 mainnet activering als katalysator voor groei

Op 12 januari hebben we besproken hoe Polygon uiteindelijk de ondersteuning voor Web3Camp, gehost door GirlScript, beëindigde.

Op 11 januari maakte Polygon via hun officiële Twitter feed een aankondiging dat na de succesvolle EIP-1559 upgrade op Mumbai Testnet vorig jaar, de langverwachte London Hardfork op Mainnet hier is.

Ze zeiden ook dat EIP-1559 en gerelateerde EIP’s op 18 januari 2022 op het mainnet zouden worden geactiveerd, rond 3 ATM ET of 8 AM UTC.

EIP-1559 is bedoeld om het mechanisme van de vergoedingsmarkt te veranderen en zal de first-price veiling elimineren als de belangrijkste berekening van de gasvergoeding.

Bij first-price veilingen bieden mensen doorgaans een vast bedrag om te betalen voor de te verwerken transactie, waarbij de hoogste wint.

Via EIP-1559 zal er een discrete “basisvergoeding” zijn voor transacties die in het volgende blok moeten worden opgenomen, en gebruikers die prioriteit willen geven aan hun transactie kunnen “fooien”, een functie die bekend staat als een “prioritaire vergoeding” om een mijnwerker te betalen en word sneller opgenomen.

Deze introductie zal MATIC helpen om een deflatoir bezit te worden dat op zijn beurt een breed effect zou hebben op de hele Polygon gemeenschap, inclusief de houders, validators, delegators en zelfs ontwikkelaars.

Dit alles kan bijdragen aan de waardegroei van het MATIC token.

Moet u investeren in Polygon (MATIC)?

Op 17 januari had Polygon (MATIC) een waarde van $ 2,31.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het Polygon (MATIC) token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden, naast de prestaties van vorige maand.

In termen van de prestaties van het MATIC token gedurende de voorgaande maand, kunnen we zien dat het laagste punt van waarde was op 6 december, toen het token daalde tot een waarde van $ 1,76.

De hoogste waarde aller tijden van het MATIC token was op 27 december, toen het een waarde van $ 2,92 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 1,16 of met 65,91%.

Met $ 2,31 is MATIC een solide investering, net als na de upgrade; het heeft het potentieel om tegen het einde van januari $ 3 te bereiken.

De post Moet u investeren in Polygon (MATIC) voordat EIP-1559 wordt geactiveerd op het mainnet? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*