Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in Micron aandelen na een BMO upgrade?

Moet u investeren in Micron aandelen na een BMO upgrade?

De aandelen van Micron Technology Inc. (NASDAQ: MU) stegen woensdagochtend met 2,38% om te handelen op $ 84,90 voordat ze laat terugkeerden naar $ 83,67. De aandelenkoers kreeg een boost nadat analisten van BMO Capital Markets hun rating hadden verhoogd van gelijk gewicht (neutraal) naar overwogen (kopen) met een nieuw koersdoel van $ 110,00.

Analisten verwachten dat aanbodbeperkingen in combinatie met een stijgende vraag de aandelenkoers zullen opdrijven.

Zijn Micron Technology aandelen een koop in juli 2021?

Vanuit een waarderingsperspectief lijken de aandelen van Micron Technology aanzienlijk ondergewaardeerd. Het aandeel wordt verhandeld tegen een overtuigende forward K/W ratio van 7,82. De achterblijvende K/W van 29,42 suggereert dat de aandelenkoers de komende 12 maanden veel ruimte heeft om te stijgen.

Straatanalisten verwachten dat de winst van Micron Technology volgend jaar met 90% zal groeien en met gemiddeld 63,66% in elk van de komende vijf jaar. Daarom is Micron aantrekkelijk voor zowel waardebeleggers als groei-investeerders.

Het bedrijf rapporteert woensdag na sluiting van de markten de winst voor het kwartaal eindigend in mei 2021. Beleggers zullen uitkijken naar de omzet en de WPA prestaties naast de managementrichtlijnen voor het lopende jaar.

Bron: TradingView

Technisch overzicht: waarom nu Micron aandelen kopen?

Micron Technology gaat een periode van hoge winstgroei in. De aandelenkoers is sinds april al aanzienlijk gedaald om de verwachte winstdaling dit jaar te weerspiegelen. Als de winsten volgend jaar weer opveren, zullen de MU aandelen dus stijgen.

Het aandeel lijkt enige weerstand te ondervinden van het 100-daags voortschrijdend gemiddelde, maar het moet de overbought omstandigheden in de 14-daagse RSI nog bereiken. Als zodanig zouden we de komende maanden meer opwaartse bewegingen kunnen meemaken.

Beleggers kunnen zich richten op kortetermijnwinsten van ongeveer $ 88,87. Degenen die optimistisch zijn over uitgebreide rally’s, kunnen hun winst mikken op $ 91,94. Aan de andere kant zullen pullbacks op korte termijn sterke steun vinden bij $ 80,99 of lager bij $ 77,45 in het geval van langdurige dalingen.

Kort gezegd: Micron Technology ziet eruit als een opwindende aankoop in Q3 2021

De koopaanbeveling voor Micron Technology van BMO zal een significante bull run veroorzaken. De toekomst van het bedrijf ziet er aantrekkelijk uit op basis van de winstgroeiverwachtingen.

Bovendien is de huidige koers-winstverhouding van slechts 7,82 een aantrekkelijke eigenschap die de aandelenkoers de komende maanden zal opdrijven. Daarom zou het kopen van Micron Technology aandelen in het derde kwartaal van 2021 aanzienlijke rendementen kunnen opleveren tegen het einde van het jaar.

The post Moet u investeren in Micron aandelen na een BMO upgrade? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*