Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in Marathon Digital aandelen als cryptoprijzen terugveren?

Moet u investeren in Marathon Digital aandelen als cryptoprijzen terugveren?

Marathon Digital Holdings Inc. (NASDAQ: MARA) aandelen zijn op het moment van schrijven meer dan 16% gestegen op maandag, omdat de prijzen van cryptocurrency de winst van vorige week bleven uitbreiden. De prijs van Bitcoin (BTC/USD) is sinds begin vorige week bijna 19% gestegen, terwijl Ethereum (ETH/USD) de afgelopen week met bijna 30% is gestegen.

Marathon Digital aandelen zijn nog steeds bijna 50% gedaald ten opzichte van de hoogtepunten van ongeveer $ 56,56 die in april werden bereikt toen Bitcoin het huidige hoogste punt ooit van $ 64.789 bereikte. Daarom zal Marathon Digital, naarmate de BTC- en andere cryptocurrency prijzen zich blijven herstellen, meer ruimte hebben om te rennen voordat de huidige high van het jaar tot nu toe opnieuw wordt getest.

Moet u investeren in Marathon Digital aandelen in Q3 2021?

Marathon Digital aandelen worden verhandeld tegen een aantrekkelijke forward K/W ratio van 8,53, waardoor het aandeel een aantrekkelijke kans is om beleggers te waarderen. Analisten verwachten dat de winst per aandeel van MARA dit jaar met 75,70% zal groeien en volgend jaar met nog eens 30,36% zal stijgen.

De gemiddelde jaarlijkse winstgroei over 5 jaar van ongeveer 50% zal aantrekkelijk zijn voor groei investeerders. En aangezien Bitcoin en cryptoprijzen in het algemeen blijven stijgen, zal ook het MARA aandeel hiervan profiteren. Marathon Digital heeft daarom verschillende katalysatoren om de aandelenkoers de komende kwartalen op te krikken. Als zodanig is het nog niet te laat om te kopen, ondanks de winst van dit jaar van 161%.

Bron TradingView

Technisch overzicht: Marathon Digital prijsvoorspellingen voor augustus 2021

Technisch gezien lijken de Marathon Digital aandelen de winst van vorige week te verlengen na een stijging van 16% op maandag. Sinds dinsdag is de aandelenkoers nu bijna 30% gestegen, maar er lijkt nog steeds meer ruimte te zijn om te rennen. Het MARA aandeel moet de overboughtniveaus nog bereiken in de 14-daagse RSI en ligt op enige afstand onder het 100-daags voortschrijdend gemiddelde.

Daarom kunnen beleggers streven naar uitgebreide winsten van ongeveer $ 33,84 of hoger op $ 38,11. De belangrijkste ondersteuningsniveaus zijn $ 24,14 en $ 19,47.

Kortom: de katalysator om nu Marathon Digital aandelen te kopen

Hoewel Marathon Digital aandelen sinds vorige week bijna 30% zijn gestegen, lijkt het aandeel meer ruimte te hebben om te rennen en een paar niveaus onder het voortschrijdend gemiddelde van 100 dagen te handelen.

De waardering van het bedrijf is aantrekkelijk om investeerders te waarderen, terwijl de vooruitzichten voor winstgroei groei-investeerders zullen aantrekken. Daarom is het nog niet te laat om MARA aandelen te kopen.

The post Moet u investeren in Marathon Digital aandelen als cryptoprijzen terugveren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*