Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in LUNA voor de aanstaande mainnet upgrade?

Moet u investeren in LUNA voor de aanstaande mainnet upgrade?

Terra LUNA/USD is een stablecoin-betalingsplatform. LUNA is het governance- en staking-token dat het Terra-netwerk van brandstof voorziet en stablecoins en betalingsverwerkingssystemen ondersteunt.

De Columbus-5 mainnet upgrade als katalysator voor groei

Terra werd oorspronkelijk opgericht in 2018. Het mainnet werd echter in april 2019 gelanceerd.

In augustus zag Terra een maandelijkse verbranding van $ 185 miljoen aan LUNA tokens.

Op 1 september kondigde het officiële Terra Twitter profiel de aankomende lancering van het Columbus-5 mainnet aan.

Het zal naar verwachting plaatsvinden op 29 september, of de nieuwe blokhoogte van 4.724.000.

Terra introduceerde Project Dawn op 9 september, wat nieuwe financiering was voor kritieke infrastructuurverbeteringen en kerntechnologieën die de versnelde groei van het Terra ecosysteem zouden aanvullen.

De upgrade van het Columbus-5 mainnet zal naar verwachting enorm zijn, met tal van bewegende delen die aandachtig en grondig onderzoek vanuit een ander perspectief vereisen.

Met deze belangrijke upgrade kunnen we een verhoogde interesse in het platform verwachten, en als zodanig heeft de vraag en de waarde van zijn native cryptocurrency-token LUNA het potentieel om te stijgen.

KuCoin treft de laatste voorbereidingen voor de lancering van de nieuwste upgrade van het Terra (LUNA) netwerk. Dat gezegd hebbende, wordt verwacht dat de bestaande handelsactiviteiten van LUNA normaal zullen werken terwijl de upgrade plaatsvindt. Niemand mag echter verwachten dat nieuwe tokens worden uitgegeven terwijl het netwerk zich in de updatefase bevindt.

Moet u investeren in Terra (LUNA)?

Op 13 september had Terra (LUNA) een waarde van $ 36,57.

Om een beter beeld te krijgen van de huidige prijs en potentiële groei in de toekomst, zullen we de hoogste waarde ooit bekijken, evenals de recente prestaties in augustus.

In termen van de hoogste waarde aller tijden klom Terra (LUNA) op 11 september naar $ 43,82. Dit maakte de token $ 7,25 hoger in waarde of 20% hoger.

In termen van zijn recente prestatie in augustus, op 2 augustus, was de waarde $ 11,22. Het hoogste punt dat het bereikte was op 29 augustus, waar het zijn waarde verhoogde naar $ 36,56.

Dit geeft ons een beeld van de groei van het token gedurende de maand, waar het een waardestijging van $ 25,34 of een stijging van 225% zag.

Als we de toekomstige groei van het token baseren op zijn historische prestaties, kunnen we eind september een waardestijging tot $ 43 verwachten. Specifiek, op 29 september, kunnen we deze sprong in waarde verwachten, en als zodanig maakt dit LUNA een waardevolle investering voordat de upgrade live gaat.

The post Moet u investeren in LUNA voor de aanstaande mainnet upgrade? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*