Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in Decentraland (MANA) na de lancering van Samsung 837X?

Moet u investeren in Decentraland (MANA) na de lancering van Samsung 837X?

Decentraland MANA/USD is een open-source virtuele wereld 3D platform waar gebruikers kunnen deelnemen aan een verscheidenheid aan verschillende activiteiten door het gebruik van non-fungible tokens (NFT’s) en de MANA cryptocurrency token.

MANA is het token voor digitale activa dat wordt gebruikt voor de betaling van goederen en diensten binnen de virtuele wereld, en het is gebouwd bovenop de Ethereum blockchain, die de ERC-20 tokenstandaard volgt.

Ontwikkelingen in Decentraland als katalysator voor groei

Op 29 december hebben we de beste play-to-earn tokens behandeld, waarbij MANA was inbegrepen.

Samsung heeft een samenwerking aangegaan met Decentraland om zijn vlaggenschip 837 winkel in de metaverse te openen, en de virtuele Samsung 837X winkel zal voor een beperkte tijd open zijn.

Er is ook een fysieke winkel op 837 Washington Street in het Meatpacking District, Manhattan, in New York City.

De virtuele winkel biedt echter digitale avonturen via wat bekend staat als het ‘Connectivity Theatre and Sustainability Forest’ en een muzikaal feest in de ‘Customization Stage’, aldus Samsung.

Op 7 januari plaatste Decentraland een officiële post op Twitter over een loterij voor de epische, legendarische en mythische wearables van Samsung.

Decentraland implementeerde ook een speciaal soort smart contract waarmee makers van wearables royalty’s kunnen krijgen van elke transactie die via hun NFT’s is uitgevoerd.

Investeren in Decentraland (MANA)?

Op 7 januari had Decentraland (MANA) een waarde van $ 3,23.

Om te zien wat dit waardepunt is voor het Decentraland (MANA) token, zullen we het in december vergelijken met het ATH waardepunt en de prestaties.

De hoogste waarde aller tijden van de Decentraland (MANA) token was op 25 november, toen de token een waarde van $ 5,85 bereikte. Hier kunnen we zien dat bij zijn ATH waarde het token $ 2,62 hoger in waarde was of met 81%.

Wanneer we de prestaties van het token vorige maand bekijken, op 1 december, had het token een waarde van $ 4,81, wat de hoogste waarde van de maand was.

Het laagste punt van waarde was op 15 december, toen het in waarde daalde tot $ 2,94. Dit geeft ons een indicatie dat de token van 1 december tot 15 december in waarde is gedaald met $ 1,87 of met 38%.

Van 15 december tot 7 januari is het token echter in waarde gestegen met $ 0,29 of met 10%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat Decentraland (MANA) eind januari een waarde van $ 4 bereikt, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Moet u investeren in Decentraland (MANA) na de lancering van Samsung 837X? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*