Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in COTI vóór de lancering van Mainnet 2.0?

Moet u investeren in COTI vóór de lancering van Mainnet 2.0?

COTI COTI/USD is een platform dat is geoptimaliseerd voor het creëren van prijsstabiele munten.

Het COTI token drijft COTI aan. Het is een DAG protocol (directed acyclic graph) dat specifiek is geoptimaliseerd voor het creëren van gedecentraliseerde betalingsnetwerken en stablecoins.

COTI maakt gebruik van Trustchain, een gedecentraliseerd grootboek dat 100.000 transacties per seconde (TPS) kan verwerken.

De lancering van Mainnet 2.0 als katalysator voor groei

In september lanceerde COTI VISA betaalpassen en bankrekeningen.

Op 28 oktober kondigde COTI via een officiële Medium publicatie de lancering van COTI Mainnet 2.0 aan.

De huidige COTI infrastructuur gebouwd op DAG is sinds juni 2019 live op Mainnet en heeft wereldwijd miljoenen transacties verwerkt.

Dat gezegd hebbende, is er al meer dan een jaar aan COTI’s Mainnet 2.0 gewerkt, met als doel nieuwe schaalbaarheids- en snelheidsmogelijkheden toe te staan, evenals optimalisaties van COTI’s platform, om de enorme groei te ondersteunen.

Mainnet 2.0 is bedoeld om de prestaties naar de volgende stap te brengen, te beginnen met de basis, zoals verbetering van de databaseprestaties en snellere transactiebevestigingen.

Het introduceert RocksDB, de opslagengine voor de COTI node, Queues, het COTI node wachtrijbeheer voor de hele software.

Bovendien kunnen we vanuit de COTI node verbeterde wachtrijbewerkingen ook verbeteringen verwachten in de externe communicatie die wordt gebruikt door zero-mq en STOMP.

Zonder al te technisch te worden, zal dit COTI een stuk sneller en veel schaalbaarder maken, wat zou kunnen resulteren in een verhoging van de waarde van het COTI token.

Moet u COTI (COTI) kopen?

Op 29 oktober had COTI (COTI) een waarde van $ 0,5594.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde dit is voor het token, zullen we het vergelijken met het hoogste punt ooit en met de prestaties in september.

Het laagste punt waar het COTI token in september naartoe zakte, was op 8 september, toen het daalde tot $ 0,2723.

In termen van de hoogste waarde aller tijden, bereikte het token deze waarde op 29 september, toen het zijn waarde verhoogde naar $ 0,6686.

Dat gezegd hebbende, was het token op zijn hoogste punt $ 0,1092 hoger in waarde of met 19,52% in vergelijking met de waarde die het had op 29 oktober.

Van 8 tot 29 september groeide de token in waarde met $ 0,3963 of met 145%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het COTI (COTI) token eind november een waarde van $ 0,6 bereikt, wat het een solide aankoop maakt.

The post Moet u investeren in COTI vóór de lancering van Mainnet 2.0? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*