Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in Chainlink na de integratie met Ethereum Layer 2 services?

Moet u investeren in Chainlink na de integratie met Ethereum Layer 2 services?

Chainlink LINK/USD is een cryptocurrency die een wereldwijd netwerk van computers stimuleert om real-world gegevens te verstrekken aan slimme contracten die op blockchains draaien.

Het heeft de laatste tijd een enorme groei doorgemaakt en dit kan te wijten zijn aan de afhankelijkheid van DeFi van de oplossing die het biedt.

De Ethereum integratie als katalysator voor groei

Op 1 september maakte Optimism Ethereum bekend dat het de toonaangevende gedecentraliseerde Oracle oplossingen van Chainlink had geïntegreerd in de Layer 2 services van Ethereum.

Bovendien was de bloeiende DeFi ruimte afhankelijk van Chainlink om live datafeeds te beveiligen.

Dit heeft op zijn beurt geresulteerd in een toegenomen vraag naar het LINK token bij zowel gebruikers als speculanten.

Is Chainlink (LINK) met deze recente waardestijging de moeite waard om in te investeren en hoeveel groeipotentieel heeft het token?

Moet u investeren in Chainlink (LINK)?

Op 7 september had Chainlink (LINK) een waarde van 32,44.

Om een beter beeld te krijgen van deze prijsklasse, zullen we de historische prestaties in augustus doornemen en het hoogste punt ooit bekijken als vergelijkingspunt.

Chainlink had zijn hoogste waarde ooit van $ 52,70 op 10 mei. Hier kunnen we zien dat de prijs 62% hoger is in vergelijking met de waarde die de token had op 7 september.

Als we de prestaties van LINK in augustus bekijken, kunnen we zien dat het zijn laagste punt op 2 augustus had, met een waarde van $ 21,55.

Het hoogste punt was op 16 augustus, waar de waarde toenam tot $30,30. Als dit het geval is, kunnen we zien dat het token gedurende de maand met 40% in waarde is gestegen.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag LINK $ 2,23 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het token een totale instroom van $ 350,59 miljoen in de afgelopen zeven dagen en een totale uitstroom van $ 315,91 miljoen in de afgelopen zeven dagen.

Bovendien zag het netwerk een 30-daags gemiddelde van 574.68k adressen, met een 30-dagen hoogtepunt van 581.44k adressen en een 30-dagen dieptepunt van 569.78k adressen.

Met dit alles in gedachten kunnen we verwachten dat het LINK token eind september in waarde zal stijgen tot $ 43,79. Dit maakt het LINK token op zijn beurt tot een waardevolle investering.

The post Moet u investeren in Chainlink na de integratie met Ethereum Layer 2 services? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*