Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in Cardano na de succesvolle hard fork?

Moet u investeren in Cardano na de succesvolle hard fork?

Cardano ADA/USD een open-source en gedecentraliseerd blockchain platform, met consensus bereikt door het gebruik van Proof-of-Stake (PoS). Het lanceerde met succes slimme contracten na hun hard fork.

Cardano is opgericht door Ethereum’s mede-oprichter Charles Hoskinson en ontwikkeld door zijn onderzoeksbureau, Input Output (IOHK).

De hard fork als katalysator voor groei

Op 2 september hebben we het potentieel besproken dat een officiële Alonzo hard fork had als het ging om het algehele netwerk.

Op 12 september plaatste Input Output (IOHK) officieel op Twitter dat ze de Alonzo upgrade hebben geïmplementeerd bij de rollover van het tijdperk en verwelkomden ze ons aan het begin van een nieuw tijdperk voor Cardano (ADA).

Naast de viering van zo’n mijlpaal, merkte Cardano ook op dat het nog in de begindagen van het project is, en volgens een blogpost is dit het moment waarop de missie echt begint.

Met deze hard fork van Alonzo kunnen slimme contracten voor Cardano worden geschreven door middel van Plutus scripts.

Het team beschrijft het als een speciaal gebouwde slimme contractontwikkelingstaal en als een uitvoeringsplatform dat gebruikmaakt van de functionele programmeertaal die bekend staat als Haskell.

Moet u beleggen in Cardano (ADA)?

Op 14 september had Cardano (ADA) een waarde van $ 2,40.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde dit is en hoeveel groeipotentieel de token daadwerkelijk heeft, zullen we de hoogste waarde ooit doornemen en deze vergelijken met de recente prestaties.

De hoogste waarde aller tijden van Cardano (ADA) was $ 3,09 en werd bereikt op 2 september. Dit maakt de hoogste waarde ooit $ 0,69 hoger of 28% hoger dan de waarde die de token op 14 september had.

Het laagste punt van ADA was op 3 augustus, waar de waarde daalde tot $ 1,27. Het hoogste punt was echter op 24 augustus, waar de token zijn waarde verhoogde naar $ 2,95. Hier kunnen we zien dat het token $ 1,68 in waarde of 132% klom.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Cardano (ADA) in de afgelopen zeven dagen $ 94,54 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het netwerk een 30-dagen gemiddelde van 2,22 miljoen adressen, met de hoogste op 2,29 miljoen en de laagste op 2,09 miljoen.

Met de succesvolle Alonzo hard fork en de lancering van slimme contracten op het Cardano netwerk, heeft het ADA token een enorm groeipotentieel in de toekomst.

Dit zal uiteindelijk afhangen van hoe snel ontwikkelaars op de slimme contracten springen en hun dApps op Cardano pushen.

De verwachtingen moeten realistisch worden beheerd en we zien misschien niet meteen een geavanceerd ecosysteem van dApps; echter, naarmate het netwerk groeit, zal ook de prijs van zijn token toenemen.

Als we de groei van augustus in perspectief plaatsen, kunnen we er zelfs van uitgaan dat het token eind september zou kunnen groeien tot $ 4,08, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Moet u investeren in Cardano na de succesvolle hard fork? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*