Crypto-Prijzen.nl

Moet u investeren in Axie Infinity na de lancering van Ronin DEX?

Moet u investeren in Axie Infinity na de lancering van Ronin DEX?

Axie Infinity AXS/USD is een populaire non-fungible token (NFT) gebaseerd spel ontwikkeld door een Vietnamese studio bekend als Sky Mavis.

Sky Mavis heeft onlangs een Series B financieringsronde afgerond waarin ze $ 152 miljoen hebben opgehaald van grote investeerders om hun gamingplatform te verbeteren en economische en financiële vrijheid voor gamers te creëren.

De lancering van de Ronin DEX als katalysator voor groei

Axie Infinity heeft veel populariteit gezien na de lancering van Ronin, een aangepaste zijketen die snelle, goedkope transacties mogelijk maakt.

In zijn meer recente ontwikkelingen heeft Ronin echter extra nut gekregen door zijn eigen uitrol van gedecentraliseerde beurs (DEX).

Op 4 november zagen we op de officiële Twitter pagina van Axie Infinity een aankondiging dat The Ronin DEX live is en dat gebruikers nu liquiditeit kunnen storten en tokens kunnen ruilen.

Dit maakt het op zijn beurt voor spelers een stuk eenvoudiger om tokens rechtstreeks op de zijketen te wisselen, en dit vereist niet langer dat ze tokens naar Ethereum hoeven te overbruggen.

Met deze eerste versie kunnen spelers Smooth Love Potions (SLP) beloningstokens en AXS governancetokens wisselen, naast Wrapped Ethereum (WETH) en de aan USDC dollar gekoppelde stablecoin.

Omdat dit een gedecentraliseerde beurs is, vinden de transacties plaats via door gebruikers ondersteunde liquiditeitspools zonder enige gecentraliseerde autoriteit of tussenpersoon die de fondsen beheert.

Naast dit alles is er ook het nieuwe RON ecosysteemtoken dat kan worden gebruikt voor Ronin transacties. Gebruikers krijgen 100 gratis Ronin transacties per dag; het netwerk zal echter na verloop van tijd RON gebruiken voor Ronin vergoedingen.

Later deze week werden ook RON beloningen aangekondigd voor de AXS/ETH en SLP/ETH pools.

Moet u investeren in Axie Infinity?

Op 5 november was Axie Infinity (AXS) $ 150 waard.

Om een beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

De hoogste waarde aller tijden van Axie Infinity vond plaats op 29 oktober, toen het token een waarde van $ 162,24 bereikte. In vergelijking met de waarde op 5 november, op zijn hoogste punt ooit, was de token $ 12,24 hoger in waarde of met 8%.

Op 1 oktober had AXS zijn laagste waardepunt van de maand, met een waarde van $ 74,35.

Het hoogste punt was op 29 oktober, toen de waarde klom naar $ 160,01.

Hier kunnen we zien dat de token gedurende de maand oktober met $ 85,66 of met 115% groeide.

Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft AXS de afgelopen zeven dagen $ 1,15 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000 gezien.

Bovendien heeft AXS een 30-daags gemiddelde van 17.62k adressen gezien.

Met dit in gedachten kunnen we het token mogelijk boven zijn ATH punt zien stijgen en eind november $ 165 bereiken, waardoor het een solide investering is.

The post Moet u investeren in Axie Infinity na de lancering van Ronin DEX? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*