Crypto-Prijzen.nl

Moet u in september 2021 investeren in dYdX (DYDX)?

Moet u in september 2021 investeren in dYdX (DYDX)?

dYdX DYDX/USD is een gedecentraliseerde beurs die eeuwigdurende, marge- en spothandel ondersteunt, evenals leningen. Het draait op slimme contracten op de Ethereum blockchain.

De overstap naar DEXen als katalysator voor groei

Op 8 september werd de governance token van de beurs naar gebruikers gestuurd.

Omdat het aantal tokens dat gebruikers ontvingen werd bepaald door historische handelsactiviteiten op de beurs, gingen veel yield farmers naar het platform om te profiteren van hun gratis tokens.

Op 27 september hebben we besproken waar u de dYdX (DYDX) munt kunt kopen.

Gezien het feit dat het token snel in waarde groeide, met een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 miljard, maakten veel ontvangers van de airdrop aanzienlijke winsten.

Een Twitter gebruiker genaamd Daniel Que zei dat hun airdrop $ 420k waard is.

Aan de andere kant van het spectrum hadden bepaalde gebruikers die in de VS woonden niet zoveel geluk omdat ze door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission werden “beschermd” tegen de airdrop.

Met dit alles in gedachten, als u vandaag in het dYdX token zou investeren, wat voor soort rendement zou u dan kunnen behalen en is het een investering die de moeite waard is? Laten we het uitzoeken.

Moet u investeren in dYdX (DYDX)?

Op 28 september had dYdX (DYDX) een waarde van $ 20,49.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is, zullen we de huidige waarde vergelijken met het hoogste punt ooit en de prestaties in september.

Op 13 september had de token zijn laagste punt met een waarde van $ 9,41.

Als we kijken naar de hoogste waarde aller tijden van de dYdX, was het op 27 september toen het token een waarde had van $ 22,67.

Dit geeft ons een indicatie dat het token gedurende de maand met $ 13,26 in waarde is gestegen, wat leidde tot een waardestijging van in totaal 140%.

Bovendien, vergeleken met de waarde die de token had op 28 september, is de hoogste waarde ooit slechts 10% hoger of heeft een verschil van $2,18%.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het token eind oktober een waarde van $ 22 zal bereiken, wat wijst op een potentieel voor groei en het een waardevolle investering maakt.

The post Moet u in september 2021 investeren in dYdX (DYDX)? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*