Crypto-Prijzen.nl

Moet u in juli investeren in Chainlink, Polygon en Solana?

Moet u in juli investeren in Chainlink, Polygon en Solana?

Chainlink LINK/USD maakt universeel verbonden slimme contracten mogelijk, Polygon MATIC/USD is een platform dat is gebouwd voor Ethereum schaling en infrastructuurontwikkeling, en Solana SOL/USD is een project dat steunt op de permissieloze functionaliteiten van blockchain technologie voor gedecentraliseerde financiële (DeFi) oplossingen.

Elk van deze projecten heeft de laatste tijd een enorme groei doorgemaakt in termen van waarde en het circulerende aanbod van hun tokens.

Moet u investeren in Chainlink (LINK)?

Op 26 juli had Chainlink (LINK) een waarde van $ 18,92.

Chainlink zag zijn hoogste waarde ooit van $ 52,70 op 10 mei.

Om een beeld te krijgen van de potentiële groei, kijken we naar de historische waarde in juni.

Een van de hoogste punten die het had was op 3 juni, waar het een waarde had van $ 32,33. Het laagste punt was op 22 juni, waar het zakte naar $ 16,03. We hebben nu een perspectief van zijn hoogste waardepunt, zijn recente hoogste waarde en zijn laagste prijspunt.

Met $ 18,92 zou het een waardevolle investering kunnen zijn gezien de recente toename van het handelsvolume, en het heeft het potentieel om tegen eind juli $ 22 te bereiken.

Moet u investeren in Polygon (MATIC)?

Op 26 juli had Polygon (MATIC) een waarde van $ 1,07.

Polygon zag zijn hoogste waarde ooit van $ 2,62 op 18 mei.

Op 1 juni begon het sterk met een waarde van $ 1,84, maar op 22 juni zakte het naar $ 1,04, een waarde die vergelijkbaar is met die in juli.

Gezien de recente prijsstijging van 17% in de afgelopen 24 uur en de toename van het handelsvolume met 100%, kunnen we echter verwachten dat de waarde eind augustus in dit tempo zal stijgen tot $ 1,50, wat het een waardevolle investering maakt. investering.

Moet u beleggen in Solana (SOL)?

Op 26 juli had Solana (SOL) een waarde van $30,31.

Solana zag zijn hoogste waarde ooit van $ 58,03 op 18 mei.

Op 7 juni had het een waarde van $ 43,96. Later, op 22 juli, daalde de waarde naar $ 22,18.

In de afgelopen 24 uur is de waarde echter met 12% gestegen en het handelsvolume met 114% gestegen, wat wijst op een enorme activiteit, en als gevolg daarvan zouden we de waarde ervan kunnen zien stijgen tot $ 35 tegen eind augustus . Dit maakt het een waardevolle investering.

The post Moet u in juli investeren in Chainlink, Polygon en Solana? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*