Crypto-Prijzen.nl

Moet u in juli beleggen in Solana (SOL) munten?

Moet u in juli beleggen in Solana (SOL) munten?

De Solana SOL/USD blockchain begint veel nieuwe implementaties en use-cases te zien en is de bestemming geworden voor veel projecten vanwege de efficiënte doorvoer in vergelijking met Ethereum.

Solana implementaties als katalysatoren voor groei

Op 24 juni zagen we dat Digital Assets AG hun aandelentokens op de Solana Blockchain lanceerde en ze exclusief beschikbaar maakte via de cryptocurrency beurs FTX. Dit verhoogde het algehele gebruik van de blockchain en maakte de weg vrij voor veel meer aandelentokens.

Op 12 juli kondigde het in Australië gevestigde blockchain bedrijf bekend als Power Ledger zijn migratie aan naar de Solana blockchain afkomstig van Ethereum, vanwege het feit dat de Solana blockchain een hogere snelheid en schaalbaarheid biedt.

Het bedrijf meldde dat Solana’s Proof-of-History (PoH) en Proof-of-Stake (PoS) mechanismen een lagere energie-output hebben.

Het is echter vermeldenswaard dat de POWR tokens van Power Ledger nog steeds ERC20-tokens op de Ethereum-blockchain zullen blijven en voor bestaande clients kunnen worden gebruikt.

Desalniettemin toont dit enorme interesse binnen de Solana blockchain en als zodanig kunnen we een verhoogde activiteit en behoefte aan de SOL tokens zien, wat hun waarde zal verhogen.

Op 14 juli haalde de Solana Wallet Phantom $ 9 miljoen op om multi-chain te gaan gebruiken. Het team kondigde aan dat de toewijzing van het kapitaal zal gaan naar de groei van het team, het toevoegen van functies en het ondersteunen van nieuwe blockchains.

Op 15 juli haalde ClayStack $5,2 miljoen aan startkapitaal op, waarvan een van de deelnemers de Solana Foundation was.

Dit alles wijst op een verhoogd gebruik van de Solana blockchain, en met een toename van de vraag naar SOL tokens, komt er een toename van hun waarde.

Dit kan een waardevol instappunt zijn voor nieuwe investeerders, dus laten we erin duiken.

Moet u beleggen in Solana (SOL)?

Op 15 juli had Solana (SOL) een waarde van $28.

Om de groei in perspectief te plaatsen, laten we de waarde ervan in juni analyseren.

Solana (SOL) zag zijn maximale waarde van $ 43 op 7 juni.

Solana (SOL) zag zijn laagste waarde van $ 22 op 22 juni.

Met andere woorden, als u SOL nu voor $ 28 zou kopen en het voor $ 43 zou verkopen, zou u een stijging van 53% zien.

Dit geeft ons enig perspectief over hoeveel het token in waarde is gestegen en hoeveel het is gedaald.

Het Solana (SOL) token bereikte ook zijn hoogste punt ooit van $ 58 op 18 mei, wat ons in het beste geval nog een ander doel geeft om te overwegen.

Gezien het feit dat er talloze projecten zijn die profiteren van het enorme doorvoerpotentieel van Solana, en bedrijven langzaam overstappen van Ethereum naar Solana, kunnen we zeker een toename van het handelsvolume en het gebruik van de blockchain zien.

Het zag ook een toename van het handelsvolume met 35% in de afgelopen 24 uur.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat de waarde ervan eind augustus zal stijgen tot $ 37 vanwege de toegenomen vraag naar het SOL token en het toegenomen handelsvolume.

The post Moet u in juli beleggen in Solana (SOL) munten? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*