Crypto-Prijzen.nl

Moet u in HT investeren na de lancering van Huobi Cloud Wallet?

Moet u in HT investeren na de lancering van Huobi Cloud Wallet?

Huobi Token HT/USD is de native cryptocurrency token van de Huobi Global beurs.

HT is een gedecentraliseerd digitaal activum op basis van de Ethereum blockchain, waardoor het een ERC-20 compatibel token is.

De Cloud Wallet als katalysator voor groei

Op 11 oktober kondigde Huobi Wallet, de professionele multi-chain light wallet van het Huobi ecosysteem, de lancering aan van een functie die bedoeld is om het voor gebruikers een stuk gemakkelijker te maken om te profiteren van gedecentraliseerde financiën (DeFi) applicaties die bekend staan als de Cloud Wallet.

Dat gezegd hebbende, stelt Cloud Wallet gebruikers in staat hun digitale activa te beheren zonder een privésleutel te hoeven bewaren.

Aangezien DeFi zijn groei heeft voortgezet, betreden veel nieuwe gebruikers snel de ruimte en moeten ze leren hoe ze de portemonnee kunnen gebruiken om hun digitale activa te bewaren.

Dat gezegd hebbende, kan het beheren van een niet-bewarende portemonnee een beetje ingewikkeld zijn, omdat de eigenaar zijn eigen privésleutel moet behouden.

Dit is een uitdaging die Cloud Wallet oplost, omdat gebruikers hiermee hun digitale activa kunnen vasthouden zonder hun privésleutels te hoeven beheren.

Dit komt door het feit dat er een beheersysteem van derden is dat de persoonlijke gebruikersgegevens veilig houdt door middel van sleutelbewaring, wat een veilige methode is waarmee cryptografische sleutels worden opgeslagen, en als zodanig kunnen gebruikers hun activa veilig en gemakkelijk hebben toegankelijk.

Moet u beleggen in Huobi Token (HT)?

Op 11 oktober had Huobi Token (HT) een waarde van $ 7,66.

Om een betere schatting te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we de hoogste waarde ooit bekijken en de prestaties ervan in september analyseren.

In termen van de hoogste waarde aller tijden van Huobi Token (HT), was het op 12 mei, toen het token een waarde van $ 39,66 had.

Op het hoogste punt ooit was de waarde $ 32 hoger of 417% hoger dan de waarde op 11 oktober.

Wat de prestaties in september betreft, begon het sterk met een waarde van $ 17,61.

Op 26 september daalde de waarde echter naar $ 6,41.

Hier kunnen we zien dat het token in september in waarde is gedaald met $ 11,2 of met 63%.

Van 26 september tot 11 oktober steeg de waarde echter met $ 1,25 of met 19%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Huobi Token (HT) in de afgelopen zeven dagen $ 23,45 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Dat gezegd hebbende, zag HT in de afgelopen zeven dagen ook $ 11,97 miljoen aan totale instroom van valuta en $ 11,25 miljoen aan totale uitstroom van valuta.

Dat gezegd hebbende, kunnen we met de lancering van deze Cloud Wallet verwachten dat het HT token eind oktober een waarde van $ 8,80 zal bereiken, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Moet u in HT investeren na de lancering van Huobi Cloud Wallet? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*