Crypto-Prijzen.nl

Moet u in Avalanche investeren na de lancering van zijn fonds?

Moet u in Avalanche investeren na de lancering van zijn fonds?

Avalanche AVAX/USD is een platform bedoeld voor de ontwikkeling van aangepaste blockchain netwerken en gedecentraliseerde applicaties (dApps).

AVAX is het native cryptocurrency token dat helpt bij het betalen van transactiekosten en dat zelfs kan worden ingezet met als doel het netwerk te beveiligen.

Het fonds van $200 miljoen als katalysator voor groei

De Avalanche Foundation lanceerde op 1 november een fonds ter waarde van meer dan $ 200 miljoen, dat is gewijd aan het ondersteunen van de ontwikkeling van het ecosysteem en bedoeld is om innovatie te bevorderen.

Deze investering wordt “Blizzard” genoemd en bestaat uit bijdragen van de Avalanche Foundation, naast Ava Labs, Polychain Capital, Three Arrows Capital, Collab+Currency, Lvna Capital en Finality Capital Partners, Dragonfly Capital, CMS Holdings, Republic Capital, R/Crypto Fund en anderen.

De belangrijkste focus achter dit fonds is gericht op vier belangrijke groeigebieden in het hele ecosysteem. Deze omvatten gedecentraliseerde financiën (DeFi), Enterprise applicaties, non-fungible tokens (NFT’s) en cultuurapplicaties. Daarnaast zal het ook zoeken naar mogelijkheden die andere opkomende use-cases ondersteunen, waaronder uitgifte van beveiligingstokens, liquiditeitsverschaffers en zelfs zelf-soevereine identiteit.

Daar houdt het echter niet op, en dit komt omdat de ondersteuning voor projecten aandeleninvesteringen, tokenaankopen en andere verschillende vormen van technische ondersteuning omvat.

Er is zelfs een toegewijd team van fondsbeheerders samengesteld uit experts op het gebied van blockchain en gedecentraliseerd financieel onderzoek en ontwikkelaars, kapitaalmarkten en financiën, en andere sectoren.

Dit alles heeft het potentieel om het Avalanche netwerk een boost te geven, wat op zijn beurt zal leiden tot meer circulatie van het AVAX token, wat de potentie heeft om zijn waarde te verhogen.

Hoe meer gebruikers het AVAX ecosysteem betreden, hoe groter de vraag naar de token zal worden, en dit kan een uitstekende gelegenheid zijn om in de token te investeren voordat deze groei plaatsvindt.

Moet u beleggen in Avalanche (AVAX)?

Op 2 november had Avalanche (AVAX) een waarde van $65,62.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we in oktober de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan doornemen.

Het hoogste punt van waarde in september voor AVAX was op 23 september, toen het token een waarde van $ 79,31 bereikte, wat ook zijn hoogste waarde aller tijden markeerde. Dit betekent dat het token op zijn hoogste punt ooit 20% hoger in waarde was of $ 13,69.

Het laagste punt van waarde voor het Avalanche (AVAX) token in oktober was op 12 oktober, toen het daalde tot $ 51,43.

Het hoogste punt dat de token in oktober bereikte, was op 26 oktober, waar het $ 72,57 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in die periode in waarde is gestegen met $ 21,14 of met 41%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het token eind november $ 75 zal bereiken, waardoor het een solide investering is.

The post Moet u in Avalanche investeren na de lancering van zijn fonds? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*