Crypto-Prijzen.nl

Moet u het Crypto.com (CRO) token tegen de huidige prijs kopen?

Moet u het Crypto.com (CRO) token tegen de huidige prijs kopen?

Crypto.com launches its exchange, celebrates by rewarding the community

Het Crypto.com token CRO/USD heeft de markt gevolgd, aangezien zelfs Bitcoin onder de $ 30.000 is gedaald, maar Crypto.com voert nog steeds zijn DeFi-missie voor massale adoptie uit.

Hoewel het cryptocurrency token zelf de afgelopen 24 uur een waardedaling van 7% heeft ervaren, kan het zijn waarde op lange termijn nog steeds behouden, en dit zou voor veel cryptocurrency investeerders het perfecte moment kunnen zijn om het token te kopen.

Op 7 juli kondigden de UFC en Crypto.com een historisch partnerschap aan, waarbij Crypto.com de eerste officiële Crypto Platform Partner van UFC werd, evenals de eerste Global Official Fight Kit Partner.

Dit zal leiden tot een grotere vraag naar het CRO token, aangezien veel UFC fans eindelijk de kans zullen krijgen om erachter te komen wat cryptocurrencies zijn, en Crypto.com zal voor veel van hen het perfecte toegangspunt zijn.

Op 20 juli kondigde Crypto.com de lancering aan van Cronos, de Crypto.com EVM keten met zijn nieuwe testnet, met slimme contracten, directe dApp portabiliteit en een fonds van $ 100 miljoen om ontwikkelaars te ondersteunen die voortbouwen op Cronos.

Dit zal ook leiden tot een grotere interesse in het CRO token, en met een toename van de vraag kan de prijs stijgen.

Moet u Crypto.com (CRO) kopen?

Op 20 juli had CRO een waarde van $ 0,099.

Hoewel dit verre van het laagste punt is, is het nog steeds in een betaalbare prijsklasse die de aandacht van veel beleggers kan trekken.

Om dit in perspectief te plaatsen: in juni zag het zijn hoogste waarde op 3 juni op $ 0,135, terwijl het zijn laagste waarde op 22 juni op $ 0,084 zag.

Het CRO token bereikte zijn hoogste waarde ooit op 22 februari met een waarde van $ 0,277.

Dit alles geeft ons enig perspectief over hoe hoog het token het potentieel heeft om te stijgen, en ook hoe laag het in de recente geschiedenis is gevallen.

Nu dit uit de weg is, bevindt CRO zich op zijn recente laagste punt, en als zodanig kan het een waardevolle aankoop zijn, vooral met de UFC samenwerking en de lancering van Cronos.

Dit zal de interesse in het CRO token stimuleren, en met deze interesse zullen we een verhoogde vraag, een groter circulerend aanbod en als zodanig een grotere waarde van het token zien.

Tegen het einde van juli heeft het CRO token zelfs het potentieel om een waarde van $ 0,200 te bereiken, wat het een van de beste aankopen zou kunnen maken die u kunt doen.

The post Moet u het Crypto.com (CRO) token tegen de huidige prijs kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*