Crypto-Prijzen.nl

Moet u Harmony (ONE) kopen na de lancering van het Bored Ape Yacht Club NFT paspoort?

Moet u Harmony (ONE) kopen na de lancering van het Bored Ape Yacht Club NFT paspoort?

Harmony ONE/USD is een op blockchain gebaseerd platform dat speciaal is ontwikkeld om de problemen van schaalbaarheid en decentralisatie van concurrerende blockchain netwerken op te lossen.

Het ONE token is het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt als een inzet binnen de Harmony consensusmodellen, waar de houders van het token blokbeloningen kunnen verdienen en worden beloond voor het draaiende houden van het systeem.

De lancering van het Bored Ape Yacht Club NFT paspoort als katalysator voor groei

Op 25 oktober 2021 hebben we besproken of het te laat was om in Harmony (ONE) te investeren nadat het erin slaagde zijn hoogste waarde ooit te bereiken.

Het blockchain platform Harmony heeft aangekondigd dat ze het zogenaamde Bored Ape Yacht Club paspoort zouden lanceren.

Harmony One beweert transactie finaliteit van twee seconden te hebben en kosten die 1.000 keer lager zijn dan die van Ethereum.

Dit paspoort is bedoeld om gebruikers in staat te stellen bewijzen van hun apen te importeren in DeFi Kingdoms, een spel om te verdienen (P2E) dat is gebouwd op de Harmony blockchain en met 120.000 maandelijkse actieve gebruikers.

Via een officiële Twitter post van DeFi Kingdoms maakten gebruikers kennis met het proces.

Tijdens de beginfase kunnen Ape houders hun activa in het spel valideren en weergeven via meerdere blockchains op het moment dat ze hun MetaMask portemonnee verbinden met DeFi Kingdoms.

Moet u Harmony (ONE) kopen?

Op 21 februari 2022 had Harmony (ONE) een waarde van $ 0,158432.

Om te zien wat voor soort waardepunt dit aangeeft voor de Harmony (ONE) token, gaan we over de hoogste waarde aller tijden heen, naast de prestaties die de token de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van Harmony (ONE) was op 26 oktober 2021, toen het token een waarde van $ 0,379020 bereikte. Dit betekent dat op zijn ATH het ONE token $ 0,220588 hoger in waarde was of met 139%.

Kijkend naar de prestaties van de token gedurende de voorgaande maand, had Harmony (ONE) zijn hoogste waarde op 14 januari 2022, toen de token een waarde van $ 0,3749 bereikte.

Het laagste punt van waarde van het token was op 28 januari, toen het een waardedaling van $ 0,1715 zag. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 0,2034 of met 54%.

Met dit alles in gedachten heeft de Harmony (ONE) token het potentieel om tegen eind april 2022 een waarde van $ 0,2 te bereiken, wat het een waardevolle aankoop maakt voor $ 0,158432.

La notizia Moet u Harmony (ONE) kopen na de lancering van het Bored Ape Yacht Club NFT paspoort? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*