Crypto-Prijzen.nl

Moet u Dogecoin, Litecoin en XRP in juli kopen? Kijkend naar hun recente groei

Moet u Dogecoin, Litecoin en XRP in juli kopen? Kijkend naar hun recente groei

Met zoveel groei sinds kort in de wereld van cryptocurrencies, kan het moeilijk zijn om te beslissen waarin te investeren. De nieuwste katalysator voor de industrie kwam in de vorm van rapporten dat e-commerce gigant naar verluidt een diepe duik voorbereidt in het cryptocurrency-universum.

Door de toegenomen aandacht in de crypto-ruimte kijken veel beleggers naar een recente toename van activiteiten over de hele linie. Met name Dogecoin DOGE/USD, Litecoin LTC/USD en XRP XRP/USD hebben allemaal een enorme toename gezien in zowel het handelsvolume als de waarde.

Het kopen van Dogecoin, Litecoin of XRP, of een combinatie van de drie, is een waardevolle investering.

Moet u Dogecoin (DOGE) kopen?

Op 26 juli had Dogecoin (DOGE) een waarde van $ 0,21.

Het bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 0,73 op 8 mei.

Kijkend naar de prestaties in juni als referentiepunt, zag het de hoogste waarde van $ 0,42 op 2 juni en de laagste van $ 0,16 op 21 juni. Dit betekent een daling van 60%.

Dit geeft ons een beeld van hoe hoog DOGE is geklommen, hoe hoog het de afgelopen maand heeft bereikt en hoe laag het potentieel heeft om te vallen.

Met een prijs van $ 0,21 is het een definitieve aankoop vanwege het feit dat het de potentie heeft om tegen eind augustus terug te klimmen naar $ 0,40 in het huidige tempo.

Moet u Litecoin (LTC) kopen?

Op 26 juli had Litecoin (LETC) een waarde van $ 137.

Litecoin had zijn hoogste waarde ooit van $ 410 op 10 mei.

Toen we de waarde in juni analyseerden, zagen we het hoogste punt op 3 juni op $ 196, en het laagste op 22 juni op $ 107. Dit betekende een daling van 83%.

Dit geeft ons een idee van hoeveel het token in waarde kan stijgen.

Als we kijken naar de huidige groei en de waarde van $ 137 in de vergelijking, heeft het het potentieel om tegen eind juli te stijgen tot $ 150 en dit maakt het een waardevolle aankoop.

Moet u XRP (XRP) kopen?

Op 26 juli had XRP (XRP) een waarde van $ 0,65.

XRP had zijn hoogste punt ooit op 7 januari 2018, met een waarde van $ 3,40. Dit was lang geleden en het is misschien onrealistisch om te verwachten dat het zo hoog zou stijgen. Desalniettemin heeft het nog een enorm groeipotentieel in de nabije toekomst.

Op 1 juni zag het zijn waarde op $ 1,09, en dit daalde tot $ 0,54 op 22 juni. Dit was een stijging van meer dan 100%, wat betekent dat het groeipotentieel hier is.

In de prijsklasse van $ 0,65 is het echter de moeite waard om te kopen, omdat we tegen het einde van juli, met het huidige groeipercentage van 10% per 24 uur, zouden kunnen zien stijgen tot $ 1.

The post Moet u Dogecoin, Litecoin en XRP in juli kopen? Kijkend naar hun recente groei appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*