Crypto-Prijzen.nl

Moet u deze week [27 juli] investeren in Filecoin, THETA en Synthetix?

Moet u deze week [27 juli] investeren in Filecoin, THETA en Synthetix?

Filecoin FIL/USD is verreweg een van de oudste projecten hier, maar het blijft sterk op de toplijsten wat betreft marktkapitalisatie. THETA THETA/USD heeft het potentieel om de toekomst van videostreaming aan te drijven, en Synthetix SNX/USD ziet een enorme stijging wat betreft het handelsvolume van zijn munt en de vraag ernaar.

Moet u investeren in Filecoin (FIL)?

Op 27 juli had Filecoin (FIL) een waarde van $ 48,53.

FIL bereikte zijn hoogste punt ooit op 1 april, waar het een waarde van $236,84 bereikte.

Als we kijken naar de prestaties in juni als vergelijkingspunt, bereikte het een waarde van $ 97 op 4 juni en zag een van zijn laagste punten van $ 45 op 21 juni.

Dat is een daling, in termen van de waarde van 53% en geeft aan hoeveel de waarde van de munt in die specifieke maand is verschoven.
Tegen de huidige prijs is het echter slechts 49% lager dan de maximale waarde van die maand, wat betekent dat het tegen eind augustus met ongeveer 50% in waarde kan stijgen als u besluit erin te investeren.

Moet u investeren in THETA (THETA)?

Op 27 juli had Theta (THETA) een waarde van $ 5,55.

THETA bereikte zijn hoogste punt ooit op 16 april, waar het een waarde van $ 15,72 bereikte.

Wanneer we de prestaties analyseren die het gedurende juni had, zag het zijn hoogste punt op 18 juni met een waarde van $ 9,95, en zijn laagste punt op 22 juni met een waarde van $ 5,41. Dit is een waardeverschil van 45%.

Als we het vergelijken met de waarde die het op 27 juni had, is dat een verschil van 44%. Dit geeft aan dat het token, in zijn recente bloei, 44% waardevoller was en het potentieel heeft om in de nabije toekomst opnieuw te stijgen.

Tegen het einde van augustus kan dit u als resultaat een solide rendement op uw investering opleveren.

Moet u investeren in Synthetix (SNX)?

Op 27 juli had Synthetix (SNX) een waarde van $ 9,09.

SNX bereikte zijn hoogste punt ooit op 14 februari, met een waarde van $ 28,53.

Kijkend naar de cijfers van juni, had het op 3 juni een waarde van $ 14,08, terwijl het op 22 juni daalde tot een van de laagste punten van $ 5,93. Dit is een verschil van 57% in waarde.

De waarde die het op 27 juni had, is echter slechts 35% lager dan de maximale waarde van juni, wat betekent dat het dicht bij dat tempo ligt. Tegen het einde van augustus zouden we daardoor de waarde mogelijk opnieuw tot $ 14 kunnen zien stijgen.

The post Moet u deze week [27 juli] investeren in Filecoin, THETA en Synthetix? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*