Crypto-Prijzen.nl

Moet u Dent (DENT) kopen na de verschillende verbeteringen?

Moet u Dent (DENT) kopen na de verschillende verbeteringen?

Dent DENT/USD is een digitale mobiele operator die zowel eSIM kaarten als mobiele data abonnementen en zelfs belminuten opwaarderingen en roaming diensten aanbiedt.

Het maakt gebruik van blockchain technologie om een wereldwijde marktplaats te creëren voor liberalisering van mobiele data.

Het DENT token is een op Ethereum gebaseerd token dat de ERC-20 tokenstandaard volgt.

Dent ontwikkelingen als katalysator voor groei

Op 29 september bespraken we of het DENT token een solide koopmogelijkheid was na de uitverkoop op dat moment.

DENT kondigde op 7 december hun uitbreiding aan naar een wereldwijde infrastructuur voor DENTNet, waar ze operaties voltooiden, zoals de verhuizing van het DENTHQ van Hong Kong naar BVI.

Ze openden ook een Blockchain en Telco ontwikkelingscentrum in Dubai, richtten een Telecom Network hub op in Auckland en richtten nieuwe Mobile Network Hubs op in Washington DC, Frankfurt en Singapore.

Op 17 december deed Dent een aankondiging op Twitter over hun GIGASTORE SDK, waardoor het voor elke applicatieontwikkelaar gemakkelijk wordt om mobiele data aanbiedingen binnen hun applicaties te bouwen.

Later, op 22 december, plaatsten ze een bericht dat ze 27.501 studenten op het platteland van Kenia met de hulp van Dent Wireless in contact brachten.

Dit alles heeft bijgedragen aan de groei van het DENT token.

Moet u Dent (DENT) kopen?

Op 24 december had Dent (DENT) een waarde van $ 0,004743.

Om te zien wat voor soort waardepunt dit is voor het DENT token, zullen we het ATH waardepunt bespreken naast de prestaties die het token vorige maand had.

Als we kijken naar het ATH waardepunt van het DENT token, kunnen we zien dat het werd gewonnen op 9 januari 2018, toen het $ 0,1006 in waarde bereikte. Op het ATH waardepunt was het token $ 0,095857 hoger in waarde of 2.021%.

Als we in november over de waarde van het token gaan, kunnen we zien dat het token op 2 november zijn hoogste waarde had op $ 0,008167.

Het laagste waardepunt was echter op 28 november, toen het token daalde tot een waarde van $ 0,004557.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 0,00361 of met 44%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag DENT $ 5,83 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag DENT $ 1,73 miljoen aan totale instroom van beurzen en $ 2,5 miljoen aan totale uitstroom van beurzen.

Met zijn recente waardestijging en handelsvolume, kunnen we verwachten dat DENT een opwaarts momentum zal behouden en eind december $ 0,006 zal bereiken, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Moet u Dent (DENT) kopen na de verschillende verbeteringen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*