Crypto-Prijzen.nl

Moet u Crypto.com Coin (CRO) kopen nadat het lid is geworden van de SBIP?

Moet u Crypto.com Coin (CRO) kopen nadat het lid is geworden van de SBIP?

Crypto.com CRO/USD is een cryptocurrency beurs die is gevestigd in Singapore. Hiermee kunnen gebruikers populaire cryptocurrencies kopen en verkopen naast minder bekende altcoins, en ondersteunt het handelen, beleggen, staken, wallets, NFT’s en nog veel meer.

De Crypto.com Coin (CRO) is de native cryptocurrency token die wordt gebruikt in de Crypto.com keten en biedt toegang tot tal van gelaagde voordelen binnen het Crypto.com ecosysteem.

De samenwerking met de National University of Singapore als katalysator voor groei

Op 14 december bespraken we of Crypto.com het waard was om te kopen nadat het met 45% in waarde was gedaald.

Op 3 januari werd Crypto.com onderdeel van een blockchain partnerschap met de National University of Singapore. Ze werden zelfs een gouden lid van het Singapore Blockchain Innovation Programme.

Als gevolg hiervan zal Crypto.com de ontwikkeling en de acceptatie van blockchain technologie in voorheen onaangeboorde sectoren bevorderen.

Als gevolg hiervan kunnen we zien dat de beurs zijn aanwezigheid in de Verenigde Staten blijft opschalen, en we zagen zelfs een piek in transacties op de Cronos keten.

In feite heeft het Cronos testnet 15 miljoen transacties voltooid tijdens zijn gestimuleerde testnet evenement, Cassani.

Moet u Crypto.com Coin (CRO) kopen?

Op 4 januari had Crypto.com Coin (CRO) een waarde van $ 0,5586.

Om een indicatie te krijgen van wat dit waardepunt precies betekent voor het CRO token, zullen we het ATH waardepunt en de prestaties in december bespreken.

In termen van de hoogste waarde ooit van het CRO token, was het op 24 november toen het token een waarde van $ 0,965407 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op het ATH waardepunt $ 0,406807 hoger in waarde was of met 73%.

Wanneer we de prestaties van het CRO token in december bekijken, kunnen we zien dat het hoogste punt op 1 december was, toen het een waarde van $ 0,7668 bereikte.

Het laagste waardepunt van december was echter op 20 december, toen het token daalde tot een waarde van $ 0,4843. Dit geeft ons een indicatie dat de token van 1 december tot 20 december in waarde is gedaald met $ 0,2825 of met 36%.

Van 20 december tot 4 januari is het token echter in waarde gestegen met $ 0,0743 of met 15%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat de CRO eind januari $ 0,6 zal bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

The post Moet u Crypto.com Coin (CRO) kopen nadat het lid is geworden van de SBIP? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*