Crypto-Prijzen.nl

Moet u Conceal Network (CCX) kopen na de aankondiging van de Conceal Hub?

Moet u Conceal Network (CCX) kopen na de aankondiging van de Conceal Hub?

Conceal Network CCX/USD is een gedecentraliseerde blockchain bank met deposito’s en investeringen die rente betalen.

Het maakt niet-traceerbare, anonieme berichten mogelijk en een veilige methode waarmee geld kan worden overgemaakt. CCX werkt op de Binance Smart Chain en Ethereum Blockchain.

De lancering van de Conceal Hub als katalysator voor groei

Op 3 oktober kondigde het Conceal Network team aanvankelijk op Twitter aan dat ze hard aan de Conceal Hub werkten en deelde een sneak peek met hun community.

Conceal Hub is een verzameling modules die samenwerken om veilige communicatie hulpmiddelen voor gedecentraliseerde financiën (DeFi) mogelijk te maken. Dit zijn tools zoals de cloud wallet, ID, een bridge, deposito’s, enzovoort.

Als dit het geval is, is Conceal Hub ontwikkeld om een hoog niveau van privacy te garanderen door een op authenticatiesleutel gebaseerde methode te leveren, die gebruikers toegang geeft om wallets te maken en op te halen. Dit kan zelfs gebeuren als ze vooraf geen gebruikersaccount hebben.

Alle communicatie op het Conceal netwerk is peer-to-peer en end-to-end versleuteld, waardoor gebruikers betalingen kunnen overmaken en accepteren en tegelijkertijd berichten kunnen uitwisselen met een hoog niveau van privacy.

Moet u Conceal Network (CCX) kopen?

Op 21 oktober had Conceal Network (CCX) een waarde van $ 0,3997.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en met de recente prestaties.

Om het hoogste punt aller tijden uit de weg te ruimen, was het op 18 oktober 2018, toen het token $ 1,59 was. Dit maakte de token $ 1,1903 hoger in waarde dan op 21 oktober, wat een verschil van 297% is in waarde.

Het token begon in september met een waarde van $ 0,4912 op 2 september.

Op 17 september daalde het token echter naar een waarde van $ 0,2749. Dit was een van de laagste punten van de maand. Dit betekent dat het token zijn waarde heeft verlaagd met $ 0,2163 of met 44%.

Het was op 11 oktober toen het token weer in waarde steeg naar $ 1,073. Hier kunnen we zien dat van 17 september tot 11 oktober het token in waarde steeg met $ 0,7981 of met 290%.

Daarna daalde het weer van 11 oktober tot 21 oktober met een daling van $ 0,6733 of met 62%.

Met de lancering van de Conceal Hub eind oktober heeft het token echter het potentieel om een waarde van $ 0,4596 te bereiken.

The post Moet u Conceal Network (CCX) kopen na de aankondiging van de Conceal Hub? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*