Crypto-Prijzen.nl

Moet u ChainLink kopen voorafgaand aan een mogelijke uitbraak?

Moet u ChainLink kopen voorafgaand aan een mogelijke uitbraak?

Met Bitcoin (BTC/USD) die snel $ 60.000 nadert, zou ChainLink (LINK/USD) de langverwachte doorbraak kunnen geven en naar nieuwe hoogtepunten kunnen gaan. Chainlink steeg donderdag met 6%, waardoor velen zich afvroegen of dit het begin is van een nieuwe rally? Laten we de grafieken eens bekijken om tekenen van een rally te identificeren.

  • LINK heeft een symmetrische driehoek gevormd en vertoont nu tekenen van een nieuwe swing naar de bovenste trendlijn, rond de prijs van $ 31.
  • LINK stond donderdag op het punt zijn 200-daags voortschrijdend gemiddelde te overschrijden, dit zou een enorm teken kunnen zijn voor bullishness in de komende weken.
  • Een long entry kan worden genomen zodra het voortschrijdend gemiddelde van 200 dagen is overschreden, of gewaarschuwde beleggers kunnen deelnemen zodra een uitbraak wordt waargenomen.
  • Zodra LINK uitbreekt, kan het eerste doel worden ingesteld op $ 37 en kan ook een langetermijndoel boven het hoogste punt worden ingesteld.
  • Voor beleggers die rond de $ 30 binnenkomen, kan een stop-loss onder de trendlijn op $ 22 worden ingesteld.

Een nadere blik op de grafiek van deze week is hieronder te zien:

  • Na een scherpe rally op donderdag bevond de RSI zich in de overboughtzone, wat een korte terugval suggereert voordat de opwaartse beweging wordt voortgezet.
  • De prijs zou terug moeten trekken naar ongeveer $ 26, wat een vraagzone is en het 200-daags voortschrijdend gemiddelde voor LINK.
  • Zodra Link de weerstand van $ 28 overschrijdt, kan dit een enorme opwaartse beweging betekenen.

Conclusie

Beleggers die enig risico willen nemen, kunnen ongeveer $ 27 invoeren en vroeg instappen en mogelijk voordat Link een doorbraak geeft, maar beleggers die niet het extra risico willen nemen, kunnen deelnemen zodra LINK een uitbraak geeft van meer dan $ 31. Link zou in staat moeten zijn om zonder problemen doelen van $ 36 en hoger te bereiken.

The post Moet u ChainLink kopen voorafgaand aan een mogelijke uitbraak? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*