Crypto-Prijzen.nl

Moet u Cardano kopen omdat het achterblijft bij de winst van Bitcoin?

Moet u Cardano kopen omdat het achterblijft bij de winst van Bitcoin?

In de afgelopen 30 dagen is Bitcoin (BTC/USD) ongeveer 20% in prijs gestegen en gaat het nog steeds goed. Cardano (ADA/USD) loopt echter aanzienlijk achter op Bitcoin en is in dezelfde periode van 30 dagen ongeveer 10% lager.

Laten we de 1-maand grafiek van Cardano eens nader bekijken om te zien of er tekenen zijn van bevestiging dat Cardano zich kan herstellen en de underperformance-kloof kan gaan overbruggen.

Wat de Cardano grafiek laat zien

 • ADA heeft een symmetrische driehoek gevormd en heeft na drie maanden consolidatie een doorbraak gegeven.
 • De volumes na de uitbraak op donderdag zijn echter nog steeds erg laag en de uitbraak ziet er helemaal niet sterk uit.
 • Cardano is op weg naar een hertest van de trendlijn vanaf vrijdag en als het daarboven kan volhouden, zien de komende maanden er veelbelovend uit voor de munt.
 • Er werd ook een breuk in de structuur waargenomen, waarbij de lagere hoogtepunten werden overspoeld met de hogere met de uitbraakkaars van donderdag, maar ADA gaf een zwakke afsluiting, wat aantoont dat de uitbraak niet te sterk is.
 • $ 1,95 is een zeer belangrijke vraagzone voor ADA, aangezien er onder dit niveau geen vraagzones zijn.
 • Om te voorkomen dat u verstrikt raakt in een nep-uitbraak, kunt u wachten op een succesvolle hertest op het niveau van $ 2,16, dit moet worden gezien voordat u long gaat op ADA.
 • Als de hertest mislukt, kan ook een korte invoer worden genomen, omdat een valse uitbraak een aantal geweldige doelen kan opleveren.
 • Als een succesvolle hertest wordt gezien, kunnen we een streefcijfer van $ 2,96 verwachten als het eerste take-profitniveau en een nieuwe recordhoogte als het tweede.
 • Een langetermijndoel van $ 4,35 kan worden ingesteld, wat het 1.618 punt is voor de Fibonacci niveaus, aangezien het 1.618 niveau een sterk weerstandsniveau voor ADA zou kunnen worden.

Moet u deze week ADA kopen?

 • ADA heeft het niveau van $2,26 vele malen getest op donderdag en vrijdag en het ziet ernaar uit dat het onder dat niveau zal komen dat de aanvankelijke visie van een hertest van de trendlijn ondersteunt.
 • Er kan ook een short invoer worden gedaan wanneer het niveau van $ 2,26 wordt doorbroken, maar voorzichtigheid is geboden aangezien het 200-daags voortschrijdend gemiddelde precies onder de ondersteuning ligt.
 • Een target van $2.16 kan worden ingesteld als een shortpositie wordt ingenomen.

Conclusie

Een long instap zou niet moeten worden genomen totdat een duidelijke hertest van de trendlijn wordt gezien met een toename van de volumes. Zodra een succesvolle hertest wordt gezien, kan een breder momentum binnen de cryptocurrency markt Cardano naar een nieuw recordniveau helpen duwen.

The post Moet u Cardano kopen omdat het achterblijft bij de winst van Bitcoin? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*