Crypto-Prijzen.nl

Moet u Cardano (ADA) kopen op 15 november?

Moet u Cardano (ADA) kopen op 15 november?

Cardano ADA/USD is een proof-of-stake (PoS) blockchain platform en heeft onlangs een programmeertaal geïntroduceerd die bekend staat als Plutus voor het schrijven van slimme contracten op zijn blockchain na zijn Alonzo hard fork.

Dit heeft de weg vrijgemaakt voor veel toekomstige ontwikkelingen binnen het Cardano ecosysteem en we beginnen enige vooruitgang te zien.

De groei van het Cardano ecosysteem als katalysator voor groei

Op 3 december bespraken we hoe de op Cardano gebaseerde DEX en AMM DOEX hun openbare verkoop op Kick.io lanceerden.

Later, gedurende de maand, op 6 december, kondigde de Cardano Community Twitter pagina aan dat er meer dan 1 miljoen gedelegeerde Cardano Wallets waren. We zagen op dit moment ook SundaeSwap DEX op Cardano hun openbare testnet lanceren.

In een enorme ontwikkelingsperiode voor de Cardano blockchain, op 8 december, zagen we een aanzienlijke toename van het aantal op Plutus gebaseerde slimme contracten op de Cardano blockchain.

Bovendien is de marktkapitalisatie van Cardano (ADA) de afgelopen 24 uur met 2% gestegen, wat aantoont dat de waarde ervan weer aan het stijgen is.

Dat gezegd hebbende, elk van deze ontwikkelingen en de algehele groei van het Cardano ecosysteem kan in de toekomst bijdragen aan een groei van de waarde van het ADA token.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 15 december had Cardano (ADA) een waarde van $ 1,25.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor het ADA token, zullen we het vergelijken met het hoogste volume ooit en met de prestaties die het vorige maand had.

In termen van het ATH waardepunt van het ADA token, steeg het op 2 september naar een waarde van $ 3,09. Op het ATH waardepunt was het token $ 1,84 hoger in waarde of met 147%.

Als we echter kijken naar de waarde van de token in november, was het hoogste punt $ 2,33 op 9 november.

Het laagste punt van waarde van de maand was op 28 november, toen de token daalde tot een waarde van $ 1,46.

Dit betekent dat het token in waarde is gedaald met $ 0,87 of met 37%.

Van 28 november tot 15 december daalde het token echter met nog eens $ 0,21.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Cardano (ADA) in de afgelopen zeven dagen $ 40,07 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Met dit in gedachten is 15 december misschien wel een van de goedkoopste waardepunten voor het token, en het is een aanbevolen aankoop.

ADA heeft veel ontwikkelingen achter de rug en heeft het potentieel om tegen eind januari 2022 terug te klimmen naar $ 2, waardoor het een solide aankoop is. Als het token echter onder de $ 1,20 in waarde daalt, is het misschien de moeite waard om te heroverwegen.

The post Moet u Cardano (ADA) kopen op 15 november? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*