Crypto-Prijzen.nl

Moet u BNB kopen na de fusie van het Affiliate Content programma?

Moet u BNB kopen na de fusie van het Affiliate Content programma?

Binance Coin BNB/USD is het cryptocurrency token dat verantwoordelijk is voor het aandrijven van het Binance ecosysteem.

Met andere woorden, dit is een token dat gebruikers die het bezitten kunnen gebruiken om te betalen voor goederen en diensten en zelfs voor de afwikkeling van de transactiekosten die plaatsvinden op de Binance Smart Chain.

Bovendien biedt dit token hen extra nut omdat ze kunnen deelnemen aan exclusieve token verkopen en nog veel meer.

Het Content Creator programma fuseert met het Affiliate Content programma als een katalysator voor groei

We hebben besproken hoe Binance $ 782 miljoen in BNB vernietigde en wat dat betekende voor de waarde van het token op 18 januari.

Binance heeft op 28 januari 2022 een aankondiging gedaan over het aanbod van Binance Futures via een officiële blogpost.

Met andere woorden, Binance heeft zijn Content Creator programma samengevoegd met zijn Affiliate Content programma.

Het belangrijkste doel hiervan is om het woord over crypto over de hele wereld te blijven verspreiden, waar bijdragers de mogelijkheid krijgen om tot 3.000 BUSD per maand te verdienen voor hun kwalificerende inhoud.

Bovendien garandeert Binance ook 300 BUSD voor alle kwalificerende inhoud.

Moet u Binance Coin (BNB) kopen?

Op 29 januari 2022 had Binance Coin (BNB) een waarde van $ 389,9.

Om echt te zien wat dit waardepunt eigenlijk aangeeft met betrekking tot de totale waarde van het BNB token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken.

De hoogste waarde aller tijden van Binance Coin (BNB) was op 10 mei 2021, toen het token een waarde van $ 686,31 bereikte. Dit betekent dat het BNB token $ 296,41 hoger in waarde was of met 76% op zijn hoogste waarde ooit.

Als we de prestaties in december bekijken, had Binance Coin (BNB) zijn hoogste punt op 1 december met een waarde van $ 647,74. Het laagste punt was echter op 15 december, toen het token daalde tot een waarde van $ 503,51.

Dit geeft ons een indicatie dat het BNB token in de periode van 1 december tot 15 december in waarde is gedaald met $ 144,23 of met 22%.

Van 15 december tot 29 januari daalde BNB echter met nog eens $ 113,61 of met 22%.

Met dit in gedachten is BNB met $ 389,9 een solide aankoop vanwege het feit dat het het potentieel heeft om tegen eind februari 2022 $ 400 te bereiken.

La notizia Moet u BNB kopen na de fusie van het Affiliate Content programma? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*