Crypto-Prijzen.nl

Moet u Bitcoin kopen nadat de prijs boven de $57000 steeg?

Moet u Bitcoin kopen nadat de prijs boven de $57000 steeg?

Bitcoin BTC/USD gaat deze maandag vooruit en de prijs van deze cryptocurrency ging voor het eerst in de afgelopen vijf maanden boven $ 57.000. Bitcoin is momenteel 12% verwijderd van zijn $64,895 piek, en volgens technische analyse wijst alles erop dat de prijs zeer snel boven de $ 60.000 weerstand zou kunnen stijgen.

Het dagelijkse volume blijft hoog

Bitcoin blijft genieten van de steun van zowel ontwikkelaars als gebruikersgemeenschappen, terwijl de fundamenten van deze cryptocurrency voortdurend verbeteren. Bitcoin handelt zeer dicht bij de weerstand van $ 60.000, het dagelijkse volume van deze crypto blijft hoog en Bitcoin blijft groeien na een instroom van nieuw kapitaal op de markt.

Volgens het recente onderzoek van Digital Asset Management van CryptoCompare neemt de interesse van institutionele beleggers in cryptocurrencies toe, terwijl Allied Market Research onlangs meldde dat de wereldwijde markt voor cryptocurrency tegen 2030 $ 4,94 miljard zou bereiken.

Dit is zeker positief nieuws voor beleggers in Bitcoin, terwijl Meltem Demirors, Chief Strategy Officer (CSO) bij CoinShares, een investeringsmaatschappij voor digitale activa, zei dat Bitcoin tegen het einde van het jaar $ 100.000 zou kunnen bereiken.

Historisch gezien was oktober een positieve maand voor Bitcoin, aangezien zes van de laatste tien indrukwekkend waren voor Bitcoin, en voor nu wijst alles erop dat de prijs zeer binnenkort boven de $ 60.000 weerstand zou kunnen stijgen.

Bitcoin is bijna in waarde verdubbeld sinds eind juni en begin juli, toen de prijs even onder de $ 30.000 zakte. Een ander positief stuk informatie is dat Jerome Powell deze maand zei dat de Fed niet van plan was cryptocurrencies te verbieden, wat aangeeft dat de institutionele vraag waarschijnlijk zal blijven groeien.

Het sentiment op de cryptomarkt blijft verbeteren, en de belangrijkste grondstoffenstrateeg van Bloomberg, Mike McGlone, zei dat Bitcoin in het laatste kwartaal van 2021 aanzienlijk in prijs zou kunnen stijgen. Mike McGlone voegde eraan toe:

Bitcoin gaat mogelijk een unieke fase in die kan eindigen in een prijsstijging in het vierde kwartaal van dit jaar, aangezien de Amerikaanse schuld stijgt en de spanningen over een mogelijke wanbetaling toenemen.

Bulls hebben de controle over BTC

Bitcoin is deze maandag boven de $ 57.000 gestegen en volgens de regels van de technische analyse wijst alles erop dat de prijs zeer binnenkort boven de $ 60.000 weerstand zou kunnen stijgen.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 58.000 springt, zou dit een signaal zijn om Bitcoin te verhandelen, en het volgende prijsdoel zou rond $ 60.000 kunnen zijn. Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 50.000 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn en het volgende doel zou rond de $ 45.000 kunnen zijn.

Samenvatting

Bitcoin is deze maandag boven de $ 57.000 gestegen, en de belangrijkste grondstoffenstrateeg van Bloomberg, Mike McGlone, zei dat Bitcoin in het laatste kwartaal van 2021 aanzienlijk in prijs zou kunnen stijgen. De huidige trend van deze cryptocurrency blijft bullish en voorlopig is er geen signaal van de trendomkering.

The post Moet u Bitcoin kopen nadat de prijs boven de $57000 steeg? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*