Crypto-Prijzen.nl

Moet u Audius (AUDIO) kopen na de dip op woensdag?

Moet u Audius (AUDIO) kopen na de dip op woensdag?

Woensdag was er een enorme daling in tal van cryptocurrencies, munten werden meer dan 10% in het rood verhandeld en Audius (AUDIO/USD) was daarvan. Audius handelt deze week meer dan 10% lager en dit zou een geweldige kans kunnen zijn om de dip te kopen.

Een blik op de grafiek voor deze maand:

  • Audius is sinds dinsdag met meer dan 15% gedaald, maar het inkopen van hoge volumes werd gezien op woensdag, toen Audius meer dan 20% daalde en steun kreeg van het voortschrijdend gemiddelde van 200 dagen.
  • Een mogelijke shake-out werd woensdag gezien toen de prijs daalde tot 20% en in bijna geen tijd 10% herstelde, dit zou een teken kunnen zijn dat er binnenkort een bullish beweging komt.
  • Audius kreeg ook ondersteuning van een vraagzone voor $ 1,9, en zolang Audius boven de zone handelt, kunnen lange inzendingen worden genomen en kunnen stop-losses onder de zone worden gehouden.
  • Audius heeft een dalende driehoek gevormd en een long kan worden genomen in de vraagzone voor $ 1,9 en beleggers die een veiliger instappunt willen, kunnen wachten op een uitbraak boven $ 2,3.
  • De doelen kunnen worden gesteld op $ 2,6, $ 3,1 en een nieuw record voor beleggers die Audius voor een langere periode willen vasthouden.

Moet u op woensdag AUDIO kopen?

  • Audius heeft woensdag een bullish divergentie gevormd, wat suggereert dat er binnenkort een ommekeer zou moeten komen.
  • Een long positie kan worden gedaan zodra een uitbraak wordt gezien vanaf de wig op $ 2,03.

Conclusie

De dip ziet eruit als een geweldige ommekeer om Audius te kopen, maar beleggers moeten geduld hebben en wachten op een duidelijke ommekeer, aangezien AUDIO nog steeds kan breken uit de cruciale vraagzone voor $ 1,9.

Als er echter een ommekeer wordt waargenomen, kan dit een geweldig startpunt zijn en kunnen in de komende weken en maanden enkele geweldige doelen worden bereikt.

The post Moet u Audius (AUDIO) kopen na de dip op woensdag? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*