Crypto-Prijzen.nl

Moet u AntiMatter kopen na talrijke recente lanceringen?

Moet u AntiMatter kopen na talrijke recente lanceringen?

AntiMatter MATTER/USD is een innovatief on-chain en cross-chain DeFi eeuwigdurende optieprotocol op basis van een gepolariseerd tokenmechanisme.

Het werd gelanceerd in het eerste kwartaal van 2021 met zijn eigen token MATTER, een tool die wordt gebruikt om het beheer te vergemakkelijken en de bruikbaarheid van het protocol te vergroten.

AntiMatter creëert gedecentraliseerde bull- en bear-tokens, die ingebed worden gebruikt en niet verlopen.

De lancering van het mainnet als katalysator voor groei

AntiMatter had zijn mainnet op 8 oktober gelanceerd op meerdere blockchains, waaronder ETH, Arbitrum (ETH L2), AVAX, BSC met Terra (LUNA) en NEAR (via Aurora) binnenkort beschikbaar.

AntiMatter is het eerste niet-oracle DeFi-derivatenhandelsplatform waar gebruikers hun eigen zelfprijzende afgeleide producten kunnen genereren.

Dit omvat een gepersonaliseerd optiecontract. Dit wordt bereikt zonder afhankelijk te zijn van Oracle-services, en dit automatische, self-pricing derivatenprotocol heeft het potentieel om echt een verhoogde dimensie te geven aan de derivatenmarkten op gedecentraliseerde financiering (DeFi).

Moet u investeren in AntiMatter (MATTER)?

Op 8 oktober had AntiMatter (MATTER) een waarde van $1,17.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor de token en hoe ver de token in waarde kan stijgen, gaan we in september over de hoogste waarde aller tijden heen, evenals de prestaties ervan.

Op deze manier kunnen we voorspellen hoeveel het kan stijgen na deze lancering van het mainnet.

MATTER had zijn hoogste punt ooit op 8 april, toen de token een waarde van $ 6,05 bereikte. Als we het vergelijken met de waarde die het had op 8 oktober; we kunnen zien dat MATTER $ 4,88 hoger in waarde was op zijn hoogste punt ooit, wat 416% hoger is.

Wat betreft de prestaties in september, het laagste punt was op 5 september, toen de token een waarde had van slechts $ 0,37.

Op 28 september klom MATTER echter naar $1,26. Dit geeft ons een indicatie dat de MATTER token gedurende de maand $ 0,894 in waarde of met 241% is gestegen.

Van 28 september tot 8 oktober daalde de token in waarde met 7% of met $ 0,092.

Dit gezegd hebbende, met de lancering van het mainnet, heeft het MATTER token het potentieel om tegen eind oktober te stijgen tot $ 1.58, waardoor het een waardevolle investeringsmogelijkheid is.

The post Moet u AntiMatter kopen na talrijke recente lanceringen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*