Crypto-Prijzen.nl

Moet je Monero kopen na de Atomic Swap implementatie?

Moet je Monero kopen na de Atomic Swap implementatie?

Monero XMR/USD is een op privacy en anonimiteit gerichte cryptocurrency. Het stelt gebruikers in wezen in staat om transacties te verzenden en ontvangen zonder de gegevens beschikbaar te stellen aan iedereen die de blockchain zelf onderzoekt.

De Atomic Swap implementatie als katalysator voor groei

Op 20 augustus kondigde Monero aan dat de Atomic Swap implementatie, ontwikkeld door het COMIT team, volwassen genoeg was geworden om op het Monero netwerk te worden gebruikt.

In eerste instantie moeten makers Bitcoin kopen, terwijl afnemers Monero moeten kopen. Iedereen heeft echter de mogelijkheid om een maker of een nemer te worden.

Dat gezegd hebbende, zag XMR na deze Atomic Swap Launch een stijging in waarde.

Met deze nieuw geïntroduceerde technologie kunnen gebruikers BTC en XMR uitwisselen zonder afhankelijk te zijn van een derde partij, zoals een cryptocurrency beurs.

Er kunnen maar twee uitkomsten zijn, of de transactie is succesvol afgerond en elke handelaar krijgt het geld van de ander, of er gebeurt niets, en beiden houden het geld waarmee ze begonnen zijn.

Moet u Monero (XMR) kopen?

Op 24 augustus had Monero (XMR) een waarde van $ 320.

Om een beeld te krijgen van dit prijspunt, zullen we het vergelijken met zijn hoogste punt ooit en met zijn prestaties in juli.

In termen van de hoogste waarde ooit, was het $ 542 en dit vond plaats op 9 januari 2018. Dit maakte het 69% hoger in waarde.

Het laagste punt van vorige maand vond plaats op 20 juli met een waarde van $ 179, terwijl het hoogste punt op 31 juli was met een waarde van $ 247. Dit betekende een groei van 38%.

In ieder geval is de waarde op 24 augustus nog steeds 30% hoger dan de waarde op 31 juli, een groei die is geholpen door de Atomic Swap implementatie.

Monero is gericht op privacy en Atomic Swap is deze nieuwe manier om twee cryptocurrencies uit te wisselen zonder afhankelijk te zijn van een derde partij, zoals een beurs of een bedrijf.

U kunt swaps maken zonder dat u de persoon aan de andere kant van de swap hoeft te vertrouwen, en als zodanig kunnen we een enorme toename van het gebruik ervan zien.

Deze update heeft de waarde van het token enorm verhoogd en het is duidelijk dat het geen tekenen van stoppen vertoont.

Als dit het geval is, heeft Monero (XMR) het potentieel om eind september $ 400 te bereiken, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Moet je Monero kopen na de Atomic Swap implementatie? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*