Crypto-Prijzen.nl

Moet je de DCR token kopen, voorafgaand aan de hard fork?

Moet je de DCR token kopen, voorafgaand aan de hard fork?

Decred DCR/USD is een afsplitsing van het Bitcoin BTC/USD protocol; het is echter specifiek ontworpen om zowel de organisatie als de decentralisatie van de cryptocurrency te verbeteren.

De belangrijkste manier waarop dit wordt bereikt, is door het gebruik van een hybride consensusmechanisme.

De toekomstige hard fork als katalysator voor groei

We zagen een stemming van de community die ermee instemde om “kwaadwillende miners”, dit zijn in wezen miners die een geschiedenis hebben van het kunstmatig pumpen en dumpen van DCR, de toegang tot Decred te limiteren.

De community kwam ook overeen om de beloningen voor de Decred Proof-of-Stake (PoS) validators, de entiteiten die de blokken valideren die door miners zijn ingediend, te verhogen van 30% naar 80%, wat suggereert dat de consensus wil afstappen van Proof-of-Work (PoW).

Met andere woorden, na deze hard fork zullen Decred gebruikers worden gestimuleerd, om hun DCR vast te leggen voor een bepaalde tijd, wat het actieve aanbod op de markt vermindert en de prijs verhoogt.

Moet je Decred (DCR) kopen?

Op 19 april 2022 had Decred (DCR) een waarde van $ 61,05.

Om echt te zien wat dit waardepunt aangeeft voor de waarde van DCR, kijken we eerst naar het hoogste punt ooit, naast de prestaties van de token in de afgelopen maand.

Als we kijken naar deze hoogste waarde ooit, had Decred (DCR) zijn ATH op 17 april 2021, toen de token een waarde van $ 247,35 bereikte. We kunnen zien dat de token $ 186,3 hoger in waarde was of met 305% vanaf de ATH.

Als we terugblikken hoe de token de afgelopen maand presteerde, had Decred (DCR) zijn laagste waarde op 16 maart met $ 49,36.

Het hoogste punt van waarde was op 28 maart met $ 67,05. Hier kunnen we zien dat de token in waarde omhoog is gegaan met $ 17,69, oftewel met 36%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat DCR eind april $ 80 zal bereiken, een waardestijging die zal plaatsvinden rond de opwinding en hype van de hard fork.

Het bericht Moet je de DCR token kopen, voorafgaand aan de hard fork? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*