Crypto-Prijzen.nl

Moet ik WAVES kopen in januari 2022?

Moet ik WAVES kopen in januari 2022?

WAVES/USD is sinds 2 december verzwakt van $ 23,32 naar $ 13,94 en de huidige prijs staat op $ 16,24.

Platform voor gedecentraliseerde applicaties

Waves is een wereldwijd open source platform voor gedecentraliseerde applicaties dat in relatief korte tijd is uitgegroeid van een kleine startup tot een belangrijke speler in de wereldwijde blockchain industrie.

Dit project werd in 2016 gelanceerd door de in Oekraïne geboren wetenschapper Alexander Ivanov, en het is gebaseerd op proof-of-stake consensus.

Met Waves kunt u een dApp maken via een ontwikkelaarsvriendelijke infrastructuur, terwijl u ook elk paar tokens kunt verhandelen zonder een transactie uit te voeren via een tussenliggende valuta.

Dit platform vertegenwoordigt een proeftuin voor innovatie, en het is belangrijk om te zeggen dat het voordelen biedt voor zijn gebruikers in alle gebruikssituaties die veiligheid en decentralisatie vereisen – persoonlijke identificatie, gaming, open financiën en vele andere.

Waves wordt gebouwd en onderhouden door de gemeenschap, terwijl de Waves Association, een in Berlijn gevestigde non-profitorganisatie, subsidies verstrekt voor projecten op basis van Waves stack.

Gebruikerservaring en beveiliging zijn topprioriteiten van het Waves ecosysteem en volgens het laatste nieuws heeft Waves Waves Keeper gecreëerd. De gemeenschap van Waves voegde toe:

Waves Keeper is een intuïtieve browserextensie die uw geld te allen tijde veilig houdt. Waves Keeper heeft de mogelijkheid om een keystore bestand aan te maken waarmee u ook eenvoudig de toegang tot uw account kunt herstellen.

Veel belangrijke projecten hebben al samengewerkt met Waves, en de meest populaire zijn Neutrino, Vires Finance, Gravity en Swop.fi.

Waves tokens hebben het symbool WAVES en om met dit platform te communiceren, moet u WAVES tokens gebruiken.

WAVES speelt een belangrijke rol in het ecosysteem van dit wereldwijde open-sourceproject en bij de lancering had WAVES een vaste activalimiet van 100 miljoen tokens.

Dat veranderde in oktober 2019 toen het totale aantal tokens toenam nadat tokenhouders ervoor hadden gekozen om WAVES van een vast activum naar een inflatoir activum te verplaatsen.

Het huidige circulerende aanbod is meer dan 107 miljoen tokens en steeds meer beurzen bieden deze cryptocurrency aan.

Bears hebben de controle bij WAVES

WAVES is ingestort van zijn recente hoogtepunt boven $ 34, geregistreerd op 14 oktober, tot de huidige prijs van $ 16,24.

Bron: tradingview.com

Het belangrijke ondersteuningsniveau voor WAVES staat op $ 12, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 10 of zelfs lager zijn.

Het huidige weerstandsniveau staat op $ 20, en als de prijs boven dit niveau springt, kan deze niveaus boven $ 25 bereiken.

Overzicht

Waves is een werkelijk uniek project met een groot potentieel, en om een ​​slimme token op Waves te lanceren, hoeft u geen programmeerervaring te hebben, en het is zo simpel als een paar klikken op de knop. Om met dit platform te communiceren, moet u WAVES tokens gebruiken die worden gebruikt om het netwerk te beveiligen door middel van uitzetten en betalen voor vergoedingen.

The post Moet ik WAVES kopen in januari 2022? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*