Crypto-Prijzen.nl

Moet ik tegen de huidige prijs in Contentos investeren?

Moet ik tegen de huidige prijs in Contentos investeren?

Contentos COS/USD is sinds begin januari 2022 verzwakt van $ 0,026 naar $ 0,011 en de huidige prijs staat op $ 0,017.

Het gedecentraliseerde wereldwijde content ecosysteem

Contentos is een gedecentraliseerd wereldwijd ecosysteem waarmee inhoud vrij kan worden geproduceerd, gedistribueerd en beloond, terwijl de auteursrechten worden beschermd.

De belangrijkste kenmerken van dit ecosysteem zijn gedistribueerd hiërarchisch verkeer, een peer-inkomstensysteem en een vast kredietsysteem.

De visie van Contentos is om een community voor digitale content op te bouwen die ernaar streeft het creëren van content te stimuleren en gebruikers de waarde van content terug te geven.

Gebruikers worden aangemoedigd om inhoud te delen en te promoten bij het juiste publiek, en elke gebruiker is verantwoordelijk voor zijn kredietscore, die wordt berekend op basis van elke afzonderlijke bijdrage die wordt geleverd.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat Contentos het eerste videoplatform COS.TV heeft opgericht waarmee je favoriete video’s kunt bekijken, lid kunt worden van een community met je vrienden, inhoud kunt delen en een COS beloning kunt ontvangen.

Contentos positioneert zichzelf als een leider op het gebied van Video NFT’s en de Metaverse, en heeft onlangs zijn plannen aangekondigd om tegen 2023 zijn eigen Metaverse te ontwikkelen.

Contentos censureert of verwijdert geen inhoud van derden en werkt voortdurend aan nieuwe functies om de transparantie en het genereren van inkomsten met digitale inhoud te verbeteren.

Veel belangrijke projecten hebben al samengewerkt met Contentos, en de meest populaire zijn Samsung, Chainlink, Harmony, Theta, Origin en Nebulas.

Binance Labs heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in Contentos, terwijl andere investeerders LiveMe, Cheez, PhotoGrid, IDG, Gobi, Ontology, DHVC, Node en LD Capital zijn.

COS token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste dagen van december 2021 en heeft op 3 december een prijsniveau van meer dan $ 0,06 bereikt.

COS is momenteel met meer dan 60% gedaald ten opzichte van het hoogste prijsniveau in 2021; toch is Contentos een veelbelovend project en de prijs van COS zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in december 2021 zagen.

Bears in controle bij COS

Technisch gezien blijft Contentos (COS) in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau vertegenwoordigt een goede waarde voor wat je betaalt, en misschien is het nu een goed moment om in deze cryptocurrency te investeren.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 0,025 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar een weerstandsniveau van $ 0,030.

Het huidige ondersteuningsniveau voor COS staat op $ 0,015, en als de prijs eronder daalt, zou het volgende prijsdoel $ 0,010 kunnen zijn.

Overzicht

Contentos is een gedecentraliseerd wereldwijd ecosysteem waarmee inhoud vrij kan worden geproduceerd, gedistribueerd en beloond, terwijl de auteursrechten worden beschermd. Volgens technische analyse blijft Contentos (COS) in een bearmarkt, maar als de prijs boven $ 0,025 stijgt, zou dit een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar een weerstandsniveau van $ 0,030.

Het bericht Moet ik tegen de huidige prijs in Contentos investeren? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*