Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Solana nu kopen? Hier is mijn prijsvoorspelling

Moet ik Solana nu kopen? Hier is mijn prijsvoorspelling

Het belangrijkste doel van het Solana SOL/USD protocol is om de creatie van gedecentraliseerde applicaties (dApps) te vergemakkelijken, waarbij het de schaalbaarheid wil verbeteren door gebruik te maken van proof-of-history (PoH) consensus naast proof-of-stake (PoS).

Verschillende recente ontwikkelingen binnen Solana versterken de positieve argumenten om SOL te kopen.

Recente groeikatalysatoren van Solana

Op 28 juni kondigde 21Shares AG, een uitgever van crypto Exchange Traded Products (ETP’s), aan dat het op 30 juni ’s werelds eerste Solana (SOL) ETP op de gereglementeerde markt van de Zwitserse effectenbeurs zou lanceren, genaamd ASOL. Dit betekent dat we op 30 juni een verhoogde activiteit van het SOL token kunnen verwachten, wat het potentieel heeft om de prijs te verhogen. Op 28 juni had SOL een waarde van $ 31.

Op 29 juni kondigde het bedrijf Digital Assets AG, dat zich richt op het digitaliseren van aandelen, aan dat het zijn tokenized aandelen op de Solana Blockchain heeft gelanceerd. Meer activiteit op de keten leidt tot een hogere circulatie van SOL tokens, wat op zijn beurt de prijs nog verder zal verhogen. Dit is duidelijk, aangezien de prijs van SOL op 29 juni $ 35 bedroeg.

Op 30 juni werd $ 1,44 miljoen opgehaald om Solana Gateway en Token Launchpad te ontwikkelen. Dit is tot stand gekomen met behulp van subsidies van zowel Solana als Eco Serum en de deelname van VC’s.

Dexlab is de ontwikkelaar achter het Minting Lab, een kant-en-klare oplossing voor tokenverzekeringen, beheer en zelfs implementatie van slimme contracten.

Parataxis Capital, Genesis Block Ventures, CMS, NGC Ventures waren enkele van de bedrijven die in deze Dexlab visie van een gedecentraliseerd beurs- en tokenmuntingsraamwerk op Solana hebben geïnvesteerd.

Met deze ontwikkeling kunnen we zeker een toename zien in de behoefte aan het SOL token, wat zal leiden tot een grotere vraag, en naarmate meer mensen het kopen, kan de prijs stijgen.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 30 juni had Solana (SOL) een waarde van $ 32, wat zich vertaalt naar ongeveer het middelpunt tussen waar het op 22 juni ($ 21) werd verhandeld en zijn piek op 9 juni ($ 42).

Deze informatie geeft een beeld van hoe ver het token onlangs de kans heeft gehad om te klimmen en hoeveel het is gevallen.

Met een waarde van ongeveer $ 30 is het SOL token een waardevolle investering vanwege de recente ETP lancering op de gereguleerde markt van de Zwitserse effectenbeurs, evenals de stimulans voor de ontwikkeling van de Solana Gateway en Token Launchpad.

Al deze ontwikkelingen zullen leiden tot een grotere populariteit, het gebruik van het SOL token en met deze vraag, een hogere prijs waarvan we verwachten dat deze tegen het einde van juli zal stijgen tot $ 35.

The post Moet ik Solana nu kopen? Hier is mijn prijsvoorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*