Crypto-Prijzen.nl

Moet ik SelfKey (KEY) kopen in januari 2022?

Moet ik SelfKey (KEY) kopen in januari 2022?

SelfKey KEY/USD is sinds 21 november verzwakt van $ 0,025 naar $ 0,011 en de huidige prijs staat op $ 0,012.

Blockchain identiteitssysteem

SelfKey is een blockchain identiteitssysteem waarmee identiteitseigenaren hun digitale identiteit echt kunnen bezitten, controleren en beheren.

SelfKey beschikt over de Regulatory Sandbox License (RSL) die is uitgegeven door de Board of Investment van Mauritius, wat bewijst dat dit systeem identiteitsproducten kan ontwikkelen met een grotere mate van rechtszekerheid.

SelfKey stelt u in staat om het eigendom van uw identiteitsgegevens terug te nemen, en het is belangrijk om te vermelden dat SelfKey uw identiteitsgegevens nooit kan stelen of verliezen. De SelfKey portemonnee is niet-bewarend en als de servers van SelfKey worden gehackt, blijven uw gegevens veilig.

Oplossingen voor identiteitsbeheer kosten vaak veel geld, terwijl de SelfKey Identity Wallet helemaal gratis is en u ook in het buitenland een bedrijf kunt openen via de Incorporations Marketplace.

Met SelfKey kunt u ook een aantal andere diensten gebruiken, zoals offshore bankieren, registreren voor secundair staatsburgerschap of ingezetenen, registreren voor leenplatforms en meer.

SelfKey is een project met een mooie toekomst en zal waarschijnlijk een van de belangrijkste spelers zijn in de blockchain identiteitsbeheerindustrie, die naar verwachting zal groeien tot $ 2 miljard in 2023, met een jaarlijkse groei van 84,5%.

Het SelfKey Network bestaat uit de meest veelbelovende fintech en blockchain startups, terwijl de belangrijkste partners van dit project vooraanstaande advocatenkantoren, banken, notarissen, vertalers, accountantskantoren en overheidsfunctionarissen zijn. Het SelfKey team heeft toegevoegd:

Met veel van hun producten en diensten die worden vermeld op de SelfKey Marketplace, is het de one-stop shop om een breed scala aan financiële, zakelijke, immigratie en cryptocurrency gerelateerde diensten te verkennen, vergelijken en direct aan te melden.

SelfKey tokens hebben het symbool KEY en om met dit blockchain identiteitssysteem te communiceren, moet u KEY tokens gebruiken. KEY speelt een belangrijke rol in het SelfKey ecosysteem en heeft een totale voorraad van 6 miljard tokens.

$0,015 vertegenwoordigt de eerste weerstand

SelfKey (KEY) is verzwakt van zijn recente hoogtepunten boven $ 0,025, geregistreerd op 21 november, tot $ 0,011, terwijl de huidige prijs $ 0,012 bedraagt.

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor KEY staat op $ 0,010, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 0,008 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 0,015 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 0,020 staat.

Overzicht

SelfKey is een blockchain identiteitssysteem met als missie een veiligere wereld te creëren waarin onze persoonlijke gegevens en privacy worden beschermd. SelfKey is een veelbelovend project en de prijs van KEY zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in november 2021 zagen.

The post Moet ik SelfKey (KEY) kopen in januari 2022? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*