Crypto-Prijzen.nl

Moet ik SafePal (SFP) kopen in april 2022?

Moet ik SafePal (SFP) kopen in april 2022?

SafePal (SFP) was de afgelopen twee dagen een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency is in minder dan 48 uur gestegen van $ 0,85 naar $ 1,37

De huidige prijs staat op $ 1, en als u de komende dagen besluit om SFP te kopen, moet u altijd een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Hardware portemonnee die tot doel heeft crypto veilig te maken

SafePal is een hardware wallet die als doel heeft crypto voor iedereen veilig en eenvoudig te maken. SafePal stelt zijn gebruikers in staat om hun crypto rijkdom te verhandelen, te beheren, te ruilen en te laten groeien zonder de activabeveiliging in gevaar te brengen.

Dit project is in 2018 opgezet door een groep experts met meer dan 15 jaar ervaring in hardware, software en cybersecurity.

SafePal is ontworpen voor enorme crypto gebruikers en biedt betrouwbare portemonnee oplossingen, waarmee de echte pijnpunten in het dagelijkse cryptobeheer worden opgelost.

Met geavanceerde beveiliging en een gebruikersgerichte geest heeft SafePal niet alleen de veiligste, maar ook de gemakkelijkst te gebruiken portemonnee voor de cryptomassa.

SafePal bedient momenteel meer dan drie miljoen gebruikers uit meer dan 196 landen, en het is de eerste hardware wallet die wordt geïnvesteerd en ondersteund door Binance.

Het ondersteunt meer dan 10.000+ cryptocurrencies, terwijl de drie belangrijkste producten van dit project SafePal S1, SafePal Cypher en SafePal Leather Case zijn.

SafePal S1 hardwareportemonnee heeft een zelfvernietigingsmechanisme en is altijd veilig en beschermd, waar u ook gaat. Het heeft de grootte van een creditcard en ondersteunt 33 blockchains en 30.000+ tokens.

SafePal Cypher is ontworpen voor gemakkelijke opslag en is volledig bestand tegen water, zout en zuur. SafePal Cypher is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 304 en is compatibel met elke hardware of software BIP39 portemonnee.

SafePal (SFP) is in de laatste handelsdagen van maart geëxplodeerd en als u besluit deze cryptocurrency in april te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft. Het dagelijkse SFP volume blijft hoog, maar technisch gezien blijft het risico op verdere daling bestaan

$0,80 staat voor sterke ondersteuning

SafePal (SFP) was deze handelsweek een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency bereikte deze donderdag een niveau boven $ 1,3.

Bron: tradingview.com

SafePal (SFP) verzwakte van de recente hoogtepunten, maar als de prijs boven $ 1,4 weerstand springt, zou het een signaal zijn om SFP te verhandelen. Het volgende koersdoel zou $ 1,6 of zelfs hoger kunnen zijn; toch, als de prijs onder $ 0,8 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Overzicht

SafePal is een hardware portemonnee waarmee gebruikers hun crypto rijkdom kunnen verhandelen, beheren, ruilen en laten groeien zonder de beveiliging van activa in gevaar te brengen. SafePal (SFP) is in de laatste handelsdagen van maart geëxplodeerd en als u besluit deze cryptocurrency in april te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Het bericht Moet ik SafePal (SFP) kopen in april 2022? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*