Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Polygon (MATIC) kopen in december 2021?

Moet ik Polygon (MATIC) kopen in december 2021?

Polygon MATIC/USD is sinds begin oktober 2021 gestegen van $ 1,12 naar $ 2,2 en de huidige prijs staat op $ 1,82.

Snellere transacties en lagere kosten

Polygon is een platform voor Ethereum schaling en infrastructuurontwikkeling met als missie de toegankelijkheid van de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi) voor meer gebruikers te verbeteren.

Beveiliging, ETH compatibiliteit, schaalbaarheid en soevereiniteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit platform.

Ethereum blockchain heeft beperkingen zoals een lage doorvoer, terwijl Polygon het beste van Ethereum combineert tot een volwaardig multi-chain systeem.

Polygon lost pijnpunten op die verband houden met blockchains, zoals lage snelheid en hoge gaskosten, die de acceptatie ervan in de DeFi ruimte stimuleren.

Polygon lost deze problemen op door gebruik te maken van een aangepaste versie van het Plasma framework dat een oplossing biedt voor snellere en extreem goedkope transacties.

Verschillende populaire DeFi projecten zijn al naar Polygon gemigreerd en dit platform heeft de afgelopen maanden een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit.

Polygon helpt u om uw dApps massaal te schalen, en het is belangrijk om te zeggen dat er meer dan 3000 dApps op Polygon zijn. Het team van Polygon meldde:

Enkele van de grootste Web3 platforms en ontwikkelaars in de branche bouwen voort op Polygon, van gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen zoals leenplatform Aave tot luxemerkenbedrijf Dolce & Gabbana, en zelfs NFT marktplaatsen, waaronder OpenSea en Mark Cuban’s Lazy.com. Enkele van de dApps die Polygon hebben geïntegreerd, zijn Sushi, Aavegotchi en Arc8.

Het team achter dit project bestaat uit ervaren ontwikkelaars en blockchain experts die continu werken aan nieuwe functies en upgrades, die erg belangrijk zijn voor het uitbreiden van het Polygon ecosysteem.

MATIC is een ERC-20 token dat Polygon aandrijft; het beveiligt het netwerk via staking en wordt gebruikt om transactiekosten te betalen.

MATIC is beschikbaar op veel van de toonaangevende gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen, terwijl u een volledige lijst kunt vinden op de officiële website van Polygon.

$1,8 vertegenwoordigt huidige ondersteuning

Bron: tradingview.com

MATIC handelt deze dinsdag boven het huidige ondersteuningsniveau dat op $ 1,80 staat, maar het volgende doel zou op $ 1,70 of zelfs lager kunnen zijn als de prijs het opnieuw breekt.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 2 stijgt, kan het volgende doel $ 2,2 zijn; toch moeten handelaren “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico hoog blijft.

Samenvatting

Polygon is een platform voor Ethereum schaling en infrastructuurontwikkeling, en enkele van de grootste Web3 projecten en ontwikkelaars in de branche bouwen voort op Polygon. Polygon lost problemen zoals lage snelheid en hoge gaskosten op door een aangepaste versie van het Plasma framework te gebruiken dat een oplossing biedt voor snellere en extreem goedkope transacties.

The post Moet ik Polygon (MATIC) kopen in december 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*