Crypto-Prijzen.nl

Moet ik nu Gnosis (GNO) munten kopen?

Moet ik nu Gnosis (GNO) munten kopen?

Op 28 april introduceerde Gnosis GNO/USD het Gnosis Protocol v2 naast het Balancer-Gnosis Protocol.

Gnosis Protocol v2 maakt in wezen gebruik van batchoplossingen die MEV bescherming bieden en goed integreren met liquiditeitsbronnen in DEX’s met de bedoeling handelaren de beste prijzen te bieden.

Bovendien werkten Gnosis en Balancer samen voor een ongeëvenaarde DEX ervaring, waarbij het Balancer-Gnosis Protocol (BGP) het beste van beide protocollen combineert.

GNO innovatie en groeipotentieel

Met de liquiditeitspools van Balancer v2 die mogelijk zijn via de architectuur met één kluis en de vermogensbeheerders in combinatie met het prijsbepalingsmechanisme van het Gnosis Protocol v2 en MEV bescherming.

Deze stijging van de productiviteit en populariteit van Gnosis leidde tot een waardestijging, waarbij het token opliep tot $ 212.

Op 2 juni bracht Gnosis een verklaring uit die ons informeerde dat ze van plan waren om verder te gaan met hun OpenEthereum project en suggereerde dat gebruikers migreren naar hun nieuwe Erigon Ethereum client.

Dit leidde tot veel voordelen, waaronder een modulair clientontwerp, een nieuw plat model voor het opslaan van Ethereum status, wat een lagere schijfvoetafdruk mogelijk maakte. Verder is de verwerking van data buiten de storage engine toegevoegd en is er een gefaseerde synchronisatietechniek toegevoegd, wat leidde tot een zeer snelle synchronisatie.

Op 27 juni, sinds Gnosis Safe en Snapshot Labs werden geïntegreerd in DeepDAO.io, was er een toename van 124K leden. Hier had GNO een waarde van $ 135.

Gezien het feit dat Gnosis zichzelf adverteert als een platform dat nieuwe marktmechanismen voor gedecentraliseerde financiering bouwt, zijn dit allemaal uitstekende aspecten ervan, zoals we kunnen zien in een consistente ontwikkeling, evenals een introductie tot verschillende handige functies.

Moet u Gnosis (GNO) kopen?

Op 28 juni werd Gnosis (GNO) gewaardeerd op $ 149 en de waarde lijkt in een opwaarts patroon te gaan.

Vanwege het feit dat Gnosis talloze innovaties heeft geïntroduceerd en consequent zijn systeem opbouwt waarmee gebruikers veilig digitale activa op Ethereum kunnen creëren, verhandelen en houden, hebben ontwikkelaars hogere prikkels om zich daadwerkelijk te ontwikkelen.

Gnosis heeft zelfs een Developer Portal dat introducties, technische documentatie en tutorials biedt, evenals het Gnosis Ecosystem Fund (GECO) dat teams voorziet van financiering tot $ 100.000 om op Gnosis voort te bouwen.

Met al deze dingen in een groter geheel, kunnen we verwachten dat het eind juni naar $ 180 of meer gaat, wat het een waardevolle investering zou kunnen maken voor $ 149.

GNO is een integraal onderdeel van het Gnosis voorspellingsmarktplatform en gebruikers kunnen GNO alleen verhandelen voor OWL, wat een vereiste is om nieuwe markten te creëren en zelfs weddenschappen te plaatsen.

Dus hoe meer mensen Gnosis gebruiken, hoe hoger de eis van OWL zal zijn, en als zodanig, hoe hoger de kosten van GNO zullen zijn.

The post Moet ik nu Gnosis (GNO) munten kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*